Una última dècada de resultats positius

Una última dècada de resultats positius

Quants resultats dels assolits al Bernabéu els darrers 10 anys servirien per passar a la final de Copa? Repassa'ls tots per descobrir-ho!

El FC Barcelona té aquest dimecres un repte important: passar l'eliminatòria de Copa i accedir a la final de la competició per sisè any consecutiu. Per fer-ho, haurà de superar el Reial Madrid al Bernabéu després de l'1-1 del Camp Nou del Clàssic de l'anada de les semifinals. Així, un empat a més d'un gol o una victòria classificaria directament els blaugrana, mentre que l'empat a 1 enviaria el partit a la pròrroga. Un empat 0-0 o una derrota deixaria els de Valverde a les portes de la final.

Els resultats de l'última dècada conviden a l'optimisme. Comptant Copa, Supercopa, Champions i Lliga, el Barça ha jugat un total de 16 partits a l'estadi blanc. D'aquests, el número de resultats que servirien per assolir la final és molt més elevat. Repassa'ls tots per descobrir-ho!

* Recorda que si tens problemes de visualització, pots reproduir l'element interactiu a pantalla completa, fent clic a la icona que trobaràs a sota a la dreta, dins del joc.

Quants resultats dels darrers 10 anys servirien per passar?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut