Més gols marcats que la temporada passada

Més gols marcats que la temporada passada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur blaugrana han anotat 312 gols més que la Lliga 2014/2015 en una temporada en la que Kun Temenuzhkov, Nils Mortimer, Pablo Moreno i Marc Guiu han finalitzat com a màxims golejadors de les seves categories

Els jugadors del futbol formatiu amateur del Barça han cridat gol un total de 312 vegades més que en la temporada 2014/2015. És una conseqüència directa del futbol ofensiu que practiquen els 13 equips que el Barça té a les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. És l’ADN Barça en estat pur. El futbol formatiu amateur blaugrana va marcar 1.848 gols la temporada 2014/15. Una xifra important de 4,7 gols per partit. Aquesta temporada s’han millorat els números.  Els 13 equips del Barça han anotat 2.160 gols. Una xifra que suposa 5,5 gols per partit. El Barça, a més, ha col·locat a quatre jugadors com a màxim realitzadors de la seva categoria: Kun Temenuzhkov (Cadet A), Nils Mortimer (Cadet B), Pablo Moreno (Infantil A) i Marc Guiu (Benjamí A).

El gran pas endavant golejador del Barça s’ha produït al futbol 7 ja que les xifres són més o menys similars al futbol 11. La temporada 2014/2015, els cadets i els infantils van anotar 456 gols (3,8 per partit) i aquesta temporada 2015/2016 han fet 485 (4 per partit). El gran salt de qualitat s’ha produït amb els més petits. El futbol 7 blaugrana va marcar 1.392 gols (5,1 per partit) la passada temporada, mentre que aquesta ha materialitzat 1.675 (6,2 per partit) gràcies, en part, a l’elevada efectivitat de l’Aleví A (298 gols) i el Benjamí A (214).

Quatre màxims golejadors

El futbol formatiu amateur del Barça tanca la temporada amb quatre pitxixis que han anotat 179 gols. Kun Temenuzhkov ha fet 31 al Cadet A, Nils Mortimer ha marcat 32 gols al Cadet B, mentre que Pablo Moreno ha anotat a l’Infantil A  l’estratosfèrica xifra de 70 gols, que trigarà molt de temps en ser superada al futbol base blaugrana. Marc Guiu, del Benjamí A, ha signat 47 dianes aquesta temporada.

A més d’ells quatre altres jugadors del planter s’han significat pel seu poder golejador encara que no els hi hagi servit per finalitzar com pitxixis de la seva categoria. És el cas de Roger Coll, de l’Aleví D, que ha anotat 47 gols, o de Lamine Yamal, del Benjamí C, que tot i marcar 56 gols no ha estat màxim realitzador de la seva categoria. Tots ells simbolitzen l’excel·lent temporada golejadora del futbol formatiu blaugrana en un clar exemple que la Masia batega amb força amb l’ADN que l’ha convertit en un referent mundial. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut