Amb ganes de lluitar per un nou triomf

Amb ganes de lluitar per un nou triomf

El Barça Lassa i el Reial Madrid disputaran aquest divendres al Palau el segon duel de la final de la Lliga Endesa (19 hores, La1 i Canal+ Deportes)
Després d’un primer assalt apassionant, que va acabar amb triomf blaugrana sobre la botzina (100-99), aquest divendres toca afrontar el segon cara a cara de la final. Ambdós equips se’l plantegen com si el primer partit no hagués existit i únicament pensen en el duel d’aquest dimecres. El Barça Lassa té el repte de fer pujar el 2-0 i, per tant, anar a Madrid havent fet valer el factor pista. El conjunt blanc, per contra, pretén endur-se una victòria de Barcelona.

Els jugadors blaugrana consideren que caldrà fer baixar les prestacions ofensives del Reial Madrid, el millor atac de la competició, i, alhora, mantenir un bon nivell d’encert ofensiu. Xavi Pascual únicament té el dubte de Satoransky, que no va poder acabar el primer enfrontament per unes molèsties musculars al bessó. Tot i així, el tècnic blaugrana confia que el base txec pugui donar un cop de mà a l’equip.

Els precedents no importen

Per molt que la història digui que l’equip que s’avança en una final té un gran percentatge d’èxit, cap component del Barça Lassa pensa en aquesta dada. L’atenció està focalitzada a sumar un nou triomf i la il·lusió i l’ambició són màximes. El Reial Madrid té un gran potencial i cal mantenir una gran fortalesa mental. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut