FC Barcelona - Leicester City: Victòria i bones sensacions en el duel de campions (4-2)

Munir (2), Suárez i Mujica, golejadors blaugrana en un duel vibrant a Estocolm

El FC Barcelona 2016/17 continua transmetent sensacions positives. En el segon amistós de la pretemporada els homes de Luis Enrique s’han desfet del vigent campió de la Premier League, el Leicester City, per un contundent 4-2, i han donat continuïtat a les bones maneres mostrades dissabte passat a Dublín contra el Celtic de Glasgow (3-1). Munir (2), Suárez i Mujica han estat els golejadors d’un Barça que ha mostrat la seva millor cara en un primer temps que ha acabat 3-0.

Ha estat entretingut l’inici del duel a Estocolm. Els campions de Lliga i Premier han sortit sense complexos, cosa que ha provocat les primeres ocasions de gol a totes dues àrees en els cinc minuts inicials. De mica en mica, però, s’ha anat imposant la superioritat culer. La pilota era del Barça: Messi dirigia l’atac des de la llibertat de moviments i Munir i Suárez eren els homes que se n’aprofitaven.

El primer a estrenar-se ha estat el ‘17’. Una brillant assistència entre línies de l’argentí l’ha aprofitat Munir per segellar el primer amb classe. Minuts més tard, després d’una bona aturada de Zieler, Luis Suárez ha signat el segon en una jugada treballada en què s’ha desfet, a cop de rebots, de dos rivals abans de definir a gol mentre queia.

Manava clarament el Barça, que ha fregat el tercer mitjançant una fuetada de Messi des de fora de l’àrea. Era, però, el dia de Munir. El davanter ha finalitzat amb gol una bona acció col·lectiva entre Messi i Suárez just abans del xiulet final.

El campió anglès ha arrencat més intens i endollat a l’inici de la represa. Dos gols de Musa, una de les incorporacions del Leicester City en aquest mercat de fitxatges, han fet passar el partit d’un còmode 3-0 a un ajustat 3-2 en 20 minuts. No se sentia del tot còmode un Barça que ja jugava sense Aleix Vidal, Arda Turan i Leo Messi quan ha encaixat el segon.

Més endavant, Luis Enrique ha completat les rotacions, i Sergi Roberto ha quedat com l’únic futbolista que no s’ha perdut cap minut. En aquest tram final el FC Barcelona ha recuperat el control del partit i ha pogut assegurar el triomf amb un quart gol, obra de Mujica, atent a una pilota morta al punt de penal.