Messi juga el seu 40è Clàssic

Messi juga el seu 40è Clàssic

El crac argentí ha disputat 40 partits contra el Madrid, en els quals ha marcat 26 gols

Reial Madrid i FC Barcelona s'han tornat a veure les cares aquest dimecres en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei (0-3). Els blaugrana han visitat el Santiago Bernabéu i s'han classificat per a la sisena final de Copa de forma seguida, en un Clàssic que ha estat especial per a Leo Messi. El crac argentí ha arribat als 40 partits contra el Reial Madrid, rival al qual li ha marcat fins a 26 gols. A continuació, repassem els Clàssics més destacats del ‘10’ blaugrana:

Clàssic número 3: FC Barcelona 3-3 Reial Madrid

En el seu primer Clàssic al Camp Nou –ja n’havia jugat dos al Bernabéu– Leo Messi va oferir un autèntic recital anotant un hat-trick espectacular davant l’etern rival, en un matx que acabaria amb repartiment de punts (2006-07).

 

Clàssic número 6: Reial Madrid 2-6 FC Barcelona

Una de les majors exhibicions blaugrana que es recorden. Aquell dia, on els culers van sentenciar el títol de Lliga d’un curs en què s’acabaria guanyant el triplet (2008-09), Leo Messi va marcar dos gols i va fer una assistència.

 

Clàssic número 12: Reial Madrid 0-2 FC Barcelona

El darrer cop que culers i blancs s’han vist les cares a la Lliga de Campions. En el partit d’anada de les semifinals (2010-11), Leo Messi va deixar encarrilada l’eliminatòria al Santiago Bernabéu amb un doblet, sent el segon gol una autèntica obra d’art amb un eslàlom antològic.

 

Clàssic número 15: FC Barcelona 3-2 Reial Madrid

Tornada de la Supercopa d’Espanya 2011. Després de l’empat (2-2) a l’anada al Bernabéu, culers i blaugranes arribaven amb tot per decidir a la tornada. Aquella nit d’estiu, un Messi estel·lar va anotar un doblet (el segon en el minut 88) per donar un triomf agònic als de Guardiola (3-2), que va suposar el primer títol de la temporada.

 

Clàssic número 27: Reial Madrid 3-4 FC Barcelona

Partit corresponent a la Lliga del curs 2013-14. Un partit frenètic que va acabar decidint el millor: hat-trick de Leo Messi perquè el FC Barcelona s’emportés, un cop més, els tres punts del Santiago Bernabéu.

 

Clàssic número 34: Reial Madrid 2-3 FC Barcelona

De nou a casa de l’etern rival, Messi va oferir una nova exhibició (2016-17). L’argentí va marcar dos gols en la victòria ‘in extremis’ davant els blancs (2-3) amb una diana en el darrer minut del partit. A més, el seu segon gol –i el qual va suposar la victòria– va ser la seva diana número 500 amb el FC Barcelona. Clàssic rodó.

 

Clàssic número 37: Reial Madrid 0-3 FC Barcelona

Just abans del Nadal, els barcelonistes visitaven el Santiago Bernabéu a la Lliga (2017-18). Un partit on els d'Ernesto Valverde van vèncer amb solvència (0-3) amb una diana de l’argentí, que, a més, va fer l’assistència del tercer gol a Aleix Vidal, culminant així un nou recital del ‘10’ blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut