Juvenil B – Atlètic Segre: Tres punts vitals (3-0)

Juvenil B – Atlètic Segre: Tres punts vitals (3-0)

Els de Franc Artiga refermen el liderat i ja sumen 54 punts

El Juvenil B ha guanyat l’Atlètic Segre (3-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel corresponent a la 22a jornada de la Lliga Nacional. Amb aquest triomf els de Fran Artiga es mantenen líders amb 54 punts. Els golejadors blaugrana han estat Alegre (min 19), Faja (min 60) i Jaume Jardí (min 66).  

Batuta blaugrana

Els blaugranes han començat dominant el ritme de partit. A partir de la possessió de pilota i les combinacions col·lectives, els de Franc Artiga ràpidament s’han avançat al marcador gràcies a la diana de Marc Alegre quan només s’havien disputat 19 minuts del matx.

Sentencien el duel

A la represa, els blaugrana han sortit predisposats a sumar els tres punts sentenciant el duel a base de gols. Els nois de Franc Artiga han decidit el partit amb un gran encert de cara la porteria rival. Marc Faja (min 60) i Jaume Jardí (min 66) han estat els golejadors del segon temps. El proper partit serà contra el Vilaseca C.F ‘A’ el pròxim dissabte 16 de febrer (16:00 hores) a domicili.

La fitxa del partit

Juvenil B, 3
Atlètic Segre, 0

Juvenil B: Cuñat, Alegre, Gerard, Aschalew (Roberto, min 75), Faja, Doménech (Sergi, min 52), Jaume Jardí, Soldevila, Diego López (Anwar, min 62), Brian Peña (Iker, min 69), i Zacarías.
Atlètic Segre:  Lladonosa, Farrando, González, Roca, Miret, Rusiñol (Doladé, min 68), Bayona (Jordi, min 56), Vales, Bosoka (Sánchez, min 61), Pujol (Viladoms, min 68) i Garrabou.
Gols: 1-0, Alegre (min 2); 2-0, Faja (min 60); 3-0, Jaume Jardí (min 70).
Àrbitre: Montero Ferreiro ha amonestat amb targeta groga Artiga (min 44), Doménech (min 48) i Sanmartí (min  75) per part local i Bayona (min 30) i Sánchez (min 90) per als visitants.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut