Llagostera UE – Juvenil B: Refermen el liderat (0-1)

Els de Franc Artiga assoleixen el tercer triomf consecutiu i ja sumen 51 punts en Lliga

El Juvenil B ha sumat tres punts més contra la UE Llagostera a domicili (0-1). Amb aquest triomf, els barcelonistes mantenen el liderat de la Lliga Nacional amb 51 punts en les 21 jornades disputades. El golejador blaugrana ha estat Oriol Soldevila (min 36).

Intensitat des de l’inici

El duel ha començat amb molt de ritme per a ambdós conjunts. A partir del control de la pilota, els de Franc Artiga han començat a portar la batuta del partit. Tot i així, els locals, a partir d’una defensa molt compacta, han dificultat les ofensives barcelonistes.

Des de les ràpides transicions defensa-atac, el Juvenil B ha anat creant les primeres ocasions de perill a la porteria local. Al minut 36, un xut potent des de la frontal de l’àrea d’Oriol Soldevila ha significat el 0-1 favorable als interessos culers. S’ha arribat al descans amb l’avantatge per la mínima a l’electrònic per als barcelonistes.

Refermen el liderat

A la represa, els blaugranes han sortit decidits a buscar el segon gol, però les bones accions del porter local, combinades amb la sòlida defensa del Llagostera, han evitat que el marcador es mogués. El ritme dels darrers 45 minuts ha estat encapçalat pels barcelonistes en tot moment, però l’estabilitat defensiva dels dos conjunts s’ha acabat imposat als atacs.

La fitxa del partit

Llagostera UE, 0
Juvenil B, 1

UE Llagostera: Gerard, Guillem, Sergi, Davesa, Pol, Miquel, David, Palau (Aarón, min 59), Montero (Conde, min 70), Daniel (Sergi, min 89, Odalric, min 89) i Díaz.

Juvenil B: Vila, Alegre, Gerard, Marc, Mika, Sanmarti (Iker, min 85), Jaume (Anwar, min 76), Peña ( Sergi, min 81), Diego (Zacarias, min 62), Oriol i Moro.

Gols: 0-1, Oriol (min 36)

Àrbitre: Fernández Duran. Ha amonestat amb targeta groga Gerard, Guillem, Daniel i Odalric per part local i Jaume (min 9), Diego (min 33) i Moro (min 80) per als blaugranes.