El Reial Madrid, rival a les semifinals de Copa

El Reial Madrid, rival a les semifinals de Copa

El FC Barcelona s’enfrontarà al conjunt blanc primer al Camp Nou el 6 de febrer i després al Santiago Bernabéu el dia 27

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a les semifinals de Copa. Serà el Reial Madrid.

L’eliminatòria començarà al Camp Nou el proper dimecres 6 de febrer a les 21h i es resoldrà al Santiago Bernabéu el dia 27 de febrer. El Barça, per tant, jugarà dos Clàssics seguits a Madrid, ja que visitarà el Santiago Bernabéu el 2 de març (20.45 hores) en un duel corresponent a la Lliga. Seran tres Clàssics contra el Reial Madrid en només 25 dies.

L’altra semifinal la disputaran el Reial Betis i el València. La final serà el 25 de maig al Benito Villamarín.

Cal recordar que el FC Barcelona ha tombat la Cultural Leonesa, el Llevant i el Sevilla, després d’una genial remuntada al Camp Nou, en el seu camí a la Copa 2018/19. El conjunt blaugrana cerca el seu cinquè títol de Copa consecutiu, una fita mai assolida fins ara. 

El camí fins a les semifinals del Reial Madrid

El conjunt blanc va eliminar a 1/16 al Melilla amb contundència, amb un clar 0-4 en l'anada i 6-1 en la tornada. En la següent ronda, als vuitens de final, els de Solari es van enfrontar al Leganés, guanyant amb claredat en l'anada al Santiago Bernabéu (3-0), resultat que els va permetre perdre en la tornada a Butarque (1-0). Finalment, en els recents quarts de final, els blancs van eliminar el Girona després de vèncer en l'anada per 4-2 i en la tornada a Montilivi per 1-3.

Els precedents

Aquesta temporada, Barça i Madrid s’han vist les cares a la primera volta de la Lliga, on els barcelonistes van vèncer per un contundent 5-1. Els gols de Luis Suárez (3), Coutinho i Arturo Vidal van donar la victòria als de Valverde, que sota les ordres del tècnic blaugrana, han guanyat els tres partits de Lliga contra els blancs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut