Umtiti segueix amb el seu procés de recuperació

Umtiti segueix amb el seu procés de recuperació

El francès s'ha exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva al marge del grup

Samuel Umtiti continua amb la recuperació de les molèsties al genoll esquerre. El francès, que des del dia 30 segueix el seu tractament conservador a Barcelona, s'ha exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva al marge del grup. Cal recordar que el 2 de desembre es va anunciar que el francès seguiria un tractament conservador amb l’objectiu de resoldre les seves molèsties. El jugador es va traslladar a Doha (Qatar), on durant unes setmanes va seguir aquesta teràpia sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, abans de tornar a la Ciutat Comtal. El passat dilluns, en la gala de Mundo Deportivo, el francès assegurava que "se sent bé de la lesió" i que espera "tornar el més aviat possible".

Recuperació dolça

Per la seva part, el primer equip ha tornat als entrenaments després de la golejada d’aquest dimecres al Camp Nou contra el Sevilla (6-1) que va significar la remuntada per ser en el sorteig de les semifinals de la Copa del Rei aquest divendres a Sevilla. Els jugadors disponibles s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els jugadors que van jugar contra l’equip de Pablo Machín han fet treball de recuperació post partit. També han entrenat Iñaki Peña, Wague, Collado i Riqui Puig, del Barça B.

El proper entrenament ja serà aquest divendres a les 18.00 hores, en l’última sessió abans d’afrontar la tornada de la Lliga al Camp Nou el proper dissabte a les 18.30 hores contra el València CF. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a les 17.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut