Messi rep el premi MVP de la Lliga

Messi rep el premi MVP de la Lliga

El FC Barcelona, protagonista a la 71a Gran Gala de Mundo Deportivo amb múltiples guardons per al Club

Lionel Messi ha rebut el trofeu que l’acredita com a millor jugador de la Lliga 2017/18 aquest dilluns a la nit. Ha estat en la 71a Gran Gala de Mundo Deportivo, celebrada a la sala oval del MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) en una nit de marcat caràcter culer. 

Els jugadors del primer equip Ivan Rakitic i Samuel Umtiti, l’excapità Andrés Iniesta, la jugadora del Barça Femení Claudia Pina -com a integrant de la selecció espanyola sub17 campiona del món- i el mànager del Barça Lassa de bàsquet Juan Carlos Navarro han estat premiats pel diari esportiu català. 

A l’acte hi ha assistit una extensa delegació del FC Barcelona. La comitiva blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu; el vicepresident primer i de la Fundació Barça Jordi Cardoner, el vicepresident segon i responsable de l’àrea esportiva Jordi Mestre; el vicepresident tercer i comissionat de l’Espai Barça Jordi Moix; el vicepresident quart i tresorer Enrique Tombas; directiu responsable del bàsquet Joan Bladé; el directiu Javier Bordas; el directiu Pau Vilanova; la vicesecretària de la Junta Directiva i responsable del futbol femení Maria Teixidor; el directiu Oriol Tomàs; el directiu Xavier Vilajoana; la directiva Marta Plana i la delegada de Cultura Teresa Basilio. 

mini__AC39655


A més, també hi han acudit destacats executius com Òscar Grau, CEO del Club, el mànager esportiu de futbol Josep Segura o l'adjunt al secretari tècnic del primer equip, Ramon Planes. No s'hp han perdut tampoc representants dels diferents esports professionals del FC Barcelona.

mini__AC49367


Messi: "És un reconeixement molt bonic i estic molt agraït"

El primer blaugrana guardonat ha estat Lionel Messi, que ha rebut el premi a millor jugador de la Lliga 2017/18 de mans de Javier Tebas, president de la competició. L’argentí s’ha mostrat molt content i ha explicat que “és un reconeixement molt bonic pel que significa i estic molt agraït”. A més, ha demanat a l’afició que acudeixi al Camp Nou al matx contra el Sevilla i ha assegurat que l’equip lluitarà aquest dimecres per avançar a les semifinals de la Copa.

Ivan Rakitic i Samuel Umtiti han estat reconeguts amb el ‘Trofeu Extraordinari’ pel seu gran paper amb l'equip i per les seves actuacions al Mundial de Rússia, en el qual van aconseguir un campionat i subcampionat respectivament. El croat també s'ha mostrat confiat en la remuntada, i el central francès ha assegurat que "se sent bé de la lesió" i que espera "tornar el més aviat possible". Un altre il·lustre blaugrana com Andrés Iniesta també ha estat guardonat amb el ‘premi a l’excel·lència esportiva’. D'altra banda, Claudia Pina ha recollit el Trofeu ‘LaLiga Oro’ en nom de la selecció femenina sub17 campiona del món. 

Juan Carlos Navarro, mànager del Barça Lassa de bàsquet, ha rebut el ‘Trofeu Llegenda'. La 'Bomba' s'ha mostrat "agraït" i ha indicat que "un reconeixement a la trajectòria vol dir que alguna cosa has fet bé"Prèviament, el rotatiu també ha tingut un record per a l'expresident del FC Barcelona Josep Lluis Núñez, mort el passat mes de desembre. 

En la celebració també han estat premiats altres esportistes com l'aixecadora Lydia Valentín, els pilots de motociclisme Marc Márquez i Ana Carrasco, el pilot de ral·lies Carlos Sainz, l’atleta Maria Vicente o Joan Francesc Ferrer 'Rubi' pel seu paper com a tècnic de la SD Osca, entre altres. Per últim, destaquen els noms del llegendari ciclista Eddy Merckx, o de l’atleta Bob Beamon, dos esportistes que van fer història en les seves respectives disciplines, han rebut el premi a ‘Mites de l’Esport’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut