Barça – Forte dei Marmi: Retrobament europeu al Palau!

Barça – Forte dei Marmi: Retrobament europeu al Palau!

(19.30 hores, Barça TV) La Champions torna a casa rebent un rival d’entitat i amb un conjunt blaugrana “il·lusionat”

Han hagut de passar 1.075 dies per tornar a jugar un partit europeu al Palau Blaugrana. Després del Barça – Sarzana (7-1) disputat el febrer del 2020, una pandèmia que ho va aturar tot, una ‘bombolla’ a Luso el 2021 i la Golden Cup del 2022, la WSE Lliga de Campions aterra al feu barcelonista amb tot un Barça – Forte dei Marmi (19.30 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat). “Tornem al Palau a la recerca del temps perdut. S’ha fet esperar i és un retrobament que hem de gaudir”, afirma Edu Castro. “Encoratgem a la gent a que vingui a veure’ns”.

El rival italià té noms coneguts en el món de l’hoquei i, sobretot, destaca el retorn de l’exjugador i exdelegat blaugrana Marc Gual: “És un jugador que ha sigut una referència en tots els sentits. És un jugador meravellós, irrepetible i que pensa l’hoquei com ningú ho fa”, descriu Edu Castro i subratllant que el Forte “és un rival amb totes les de la llei, que ve de guanyar al líder d’Itàlia”.

El conjunt blaugrana ha fet l’últim entrenament aquest dimecres, amb tots els jugadors disponibles excepte el lesionat Matias Pascual. “Hi ha moltíssimes ganes de Champions”. “Es nota al vestidor i en els entrenaments, ja que hem de començar amb bon peu i no podem badar en cap dels sis partits”. L’objectiu: classificar-se entre els dos primers i ser a la Final Eight que es jugarà el primer cap de setmana de maig.

Segons Pau Bargalló, els jugadors barcelonistes afronten aquesta competició “amb moltíssimes ganes i il·lusió”. “Hem analitzat els seus punts forts i tenen un autèntic equipàs”. Bargalló també ha fet referència al retorn de Marc Gual: “la gent se l’estima moltíssim per tot el que ha donat a l’hoquei i al Barça”. “He crescut admirant-lo i intentant-lo copiar en moltíssimes coses”.

El màxim golejador i assistent de l’equip insisteix en que el Barça – Forte “serà un partidàs i animo a la gent a que vingui a animar-nos”. “Feia temps que volíem tornar a jugar Champions al Palau. Serà un partit molt bonic en que els dos equips anirem a per la victòria”. Els àrbitres del partit seran els portuguesos Pedro Figueiredo i Pedro Silva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut