Marc Gual tornarà al Palau amb un Forte a l’alça

Marc Gual tornarà al Palau amb un Forte a l’alça

El primer rival de la Lliga de Campions és un equip d'alt nivell i té noms coneguts com l'exblaugrana Gual, Pedro Gil i Enric Torner

La Lliga Europea torna a l’escena. Torna al Palau. Després de la pandèmia i de dos anys amb formats reduïts i seus neutrals, la màxima competició continental torna amb una fase de grups i amb una Final a Vuit a l’horitzó. I el tret de sortida de la màxima competició continental d’hoquei patins serà aquest dijous 26 de gener (19.30 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat).

El rival serà el Forte dei Marmi, un dels principals equips de la lliga italiana i amb noms més que contrastats.

El retorn d’una mite com Marc Gual

Destaca, sobretot, el retorn d’una llegenda de l’hoquei patins com és Marc Gual. Va jugar al Barça entre el 2011 i el 2019, aconseguint 26 títols, i després va exercir dues temporades com a delegat del primer equip. L’agost del 2021 va rebre la trucada del Forte i va decidir despenjar els patins.

Sempre amb una gran visió de joc sobre la pista, el curs passat va tornar a vestir-se de curt durant el segon tram del curs i, a la vegada, va exercir el rol d’entrenador de l’equip.

Aquesta temporada, l’entrenador és el català i exporter Roger Molina, que dirigeix un equip on militen noms coneguts de l’OK Lliga com Pedro Gil (nascut a Sant Sadurní d'Anoia el 1980, igual que Gual) i Enric Torner (fill de l’exblaugrana Josep Enric).

Un equip amb la moral alta

El Forte arribarà al Palau Blaugrana amb la intenció de repetir la victòria aconseguida en el darrer precedent del curs 16/17 (victòria 3-4 a la tornada dels quarts final). I tindrà la moral ben alta després de la victòria d’aquest dissabte (7-5) davant el líder Trissino, que fins llavors només havia perdut un partit.

A l’equip de la Toscana, quart classificat de la Seria A, també hi milita l’argentí Ambrosio -internacional amb Itàlia-, el porter Riccardo Gnatta (també internacional) i jugadors d’alt nivell com Illuzzi, Rossi i Cinquini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut