Barça – Voltregà Stern Motor: Amb moltíssimes ganes de competir!

Barça – Voltregà Stern Motor: Amb moltíssimes ganes de competir!

(20.00 hores, Barça TV) El Barça espera l’exigent Voltregà “de sempre” en el primer partit del 2022 al Palau

Arriba el primer partit del 2022 al Palau. Després d’haver-se ajornat el Barça – Parlem Calafell de la setmana passada (previst pel proper dimarts 18; 20.00 hores), el feu barcelonista acollirà el primer partit d’hoquei de l’any aquest dissabte 15 (20.00 hores, Barça TV i OK Liga TV). Serà l’inici de la segona volta i el rival serà un sempre exigent Voltregà Stern Motor.

“Volem continuar amb la ratxa”, afirma Edu Castro, recordant que l’equip haurà de tornar a ser fidel a l’estil de joc per aconseguir la tretzena victòria en tretze partits d’OK Lliga. “L’espera s’ha fet llarga i el que volem és competir”. “Tenim moltíssimes ganes de tornar al Palau. Sempre és un plaer jugar-hi”, subratlla el tècnic.

Castro espera enfrontar-se “al Voltregà de sempre”. “És un rival molt complicat de desordenar i serà un partit complicadíssim”. Els osonencs, que van estar a punt de classificar-se per a la Copa, no podran comptar amb el sancionat Gerard Teixidó. No obstant, caldrà estar atents a les accions de jugadors com Arnau Canal, Marc Palazón, Èric Vargas, Aleix Molas, Humbert Serra i Pol Molas.

El tècnic blaugrana ha estat escollit recentment com a millor entrenador del mes de desembre a l’OK Lliga i ha mostrat el seu agraïment “a la Federació i a Parlem per haver constituït aquest premi. Aquest mes ens ha tocat a ‘NOSALTRES’. No és un premi personal, ja que tenim un cos tècnic meravellós, proactiu i que sempre fa més del que hauria de fer. És un reconeixement per a tots”.

Ignacio Alabart, de la seva banda, també ha mostrat el seu desig per tornar a jugar al Palau. “L’equip ha tornat del Nadal amb molta il·lusió, amb ganes de créixer com a equip i de competir per a l’afició”. “El que ens agrada és competir i entrenem per això, per competir, guanyar i donar alegries a l’afició”.

Sobre el rival, Alabart ha coincidit en que “esperem el Voltregà de sempre”. És a dir, un equip que “competeix molt bé” i que “tenen jugadors atrevits en atac”. “A la primera volta ens ho van posar molt difícil i haurem de sortir molt intensos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut