Voltregà i Calafell, els dos primers rivals del 2022 al Palau!

Voltregà i Calafell, els dos primers rivals del 2022 al Palau!

El Barça d’hoquei torna a escena jugant dos partits consecutius al pavelló blaugrana

El Barça, campió d’hivern de la Parlem OK Lliga, torna a escena amb dos partits consecutius al Palau Blaugrana. Els primers partits del 2022 s’han fet esperar i l’equip té la il·lusió de retrobar-se amb l’afició. El Voltregà Stern Motor (dissabte 15, 20.00 hores, Barça TV) i el Parlem Calafell (dimarts 18, 20.00 hores, Barça TV) són els rivals que visitaran el feu barcelonista, on el conjunt entrenat per Edu Castro intentarà quedar-se amb els sis punts en joc.

El primer de la segona volta

El duel contra els de Sant Hipòlit de Voltregà serà el primer de la segona volta. A l’anada es va aconseguir una victòria per la mínima (2-3) i els osonencs sempre son un rival a tenir en compte. En desena posició, visitaran el Palau sense el sancionat Gerard Teixidó però amb un inspirat Arnau Canal. En l’última jornada van caure a Reus (5-4).

L’últim de la primera volta per posar-se al dia

El Barça no va poder acabar la primera volta el dissabte passat pels diversos positius per Covid-19 que va patir la plantilla del Parlem Calafell. El conjunt blaugrana es posarà al dia el dimarts 18 amb la voluntat de certificar el ple de victòries a la primera volta. Al davant, tindrà un rival que ocupa la sisena posició, liderat a la pista per Sergi Miras i que compta amb els cedits Xano Edo i Martí Gabarró.

Edu Castro i João Rodrigues, els millors del mes de desembre

La Federació Espanyola de Patinatge ha publicat aquest dimecres que Edu Castro i  João Rodrigues han estat escollits millor entrenador i millor jugador del mes de desembre a la Parlem OK Lliga. El guardó prové de les votacions de periodistes i cos tècnic de la federació i serà entregat als protagonistes just abans del Barça – Voltregà de dissabte. Pau Bargalló també rebrà el premi a l’MVP Octubre-Novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut