Aitor Egurrola, Sergi Panadero i João Rodrigues signen les respectives renovacions

Aitor Egurrola, Sergi Panadero i João Rodrigues signen les respectives renovacions

El directiu Xavier Barbany desitja “molts èxits” als tres blaugranes en un acte celebrat a la Llotja del Palau Blaugrana

Aitor Egurrola, Sergi Panadero i João Rodrigues han signat les respectives renovacions contractuals que els seguiran vinculant amb el Barça. Ho han en un acte celebrat a la Llotja del Palau Blaugrana i acompanyats de Xavier Barbany, directiu responsable de la secció.

Egurrola ha renovat per una temporada més, igual que Panadero (amb un curs més opcional). Serà la 24a i 19a temporada dels dos capitans de la secció. De la seva banda, el golejador João Rodrigues té garantida la continuïtat al Palau tres temporades més, fins el 30 de juny de 2024.

mini__GPF5713

A continuació podràs llegir les declaracions dels protagonistes:

Xavier Barbany

“Estem molt contents per les renovacions d’Aitor, Sergi i João. És un orgull que aquests jugadors puguin continuar defensant la samarreta blaugrana la pròxima temporada i els desitjo molts èxits”

“Desafortunadament, durant bona part de la temporada no hem pogut gaudir del públic i ha sigut molt trist veure els pavellons buits. Esperem que la nova temporada pugui haver-hi normalitat en aquest aspecte i que l’afició del Palau pugui gaudir dels èxits que assoleixi l’equip”

Aitor Egurrola

“És un orgull mantenir el compromís amb el Club i molt agraït per la confiança rebuda. Em sento una peça important dins l’equip i estic molt content d’allargar la meva carrera, que segur que acabarà al Barcelona”

“Som un equip amb ganes. Tenim la sort d’estar en un gran club i mantenir aquest ritme de guanyar títols només és possible al Barça”

Sergi Panadero

“Em sento molt content de seguir formant part d’aquesta família i d’aportar el meu hoquei dins la secció, treballant per donar al Barça el màxim de títols possibles”

“Estic centrat en donar el millor de mi mateix. Ja fa molts anys que estic aquí i només puc donar les gràcies i ajudar l’equip en el que sigui necessari. Estic gaudint molt jugant a hoquei”

João Rodrigues

“Estic molt content de continuar de blaugrana tres anys més. El que vull és donar-ho tot i tornar la confiança que rebo del club amb títols”

“L’important és ajudar sempre a l’equip. Estic molt content aquí, és el millor club del món. M’he adaptat molt bé dins el vestidor i espero gaudir el màxim durant aquests tres anys”

mini__GPF5835
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut