Àlex Joseph jugarà cedit al Noia Freixenet i Marc Gonzàlez al Valdagno

Àlex Joseph jugarà cedit al Noia Freixenet i Marc Gonzàlez al Valdagno

Ambdós davanters nascuts l’any 2000 continuaran sumant experiència a l’elit de l’hoquei patins

El Barça d’hoquei patins ha arribat a un acord per a la cessió de dos joves davanters de l’hoquei formatiu blaugrana: Àlex Joseph disputarà la temporada 21/22 al Noia Freixenet mentre que Marc González ho farà al Valdagno. La secció blaugrana i el club italià han signat a un acord per a la cessió d’una temporada, més una d’opcional sempre i quan el jugador continuï al mateix equip.

Tercera cessió d’Àlex Joseph

A l’hoquei formatiu blaugrana entre 2017 i 2019, Joseph disputarà la seva tercera campanya a l’OK Lliga, després d’haver estat al Lleida Llista (entre 2019 i desembre de 2021) i al Garatge Plana de Girona (segon tram de la darrera temporada). En la temporada i mitja al terres de ponent va marcar 16 dianes a l’OK Lliga i, a la capital gironina, ha estat autor de quatre gols en 17 duels.

El d’Arenys de Munt va ser convocat amb el primer equip barcelonista en trenta ocasions, jugant 19 partits i marcant set dianes (5 a la Lliga Catalana, una a la Lliga Europea i una a l’OK Lliga).

Marc Gonzàlez agafarà experiència a Itàlia

Després d’una primera cessió al Lloret Vila Esportiva, Marc González continuarà creixent al Valdagno italià. En la seva primera temporada a l’OK Lliga, el jove de Sitges ha destacat amb un total de 32 gols en 29 partits i sent el vuitè màxim golejador de la competició domèstica.

El davanter esquerrà va formar-se a l’hoquei formatiu blaugrana entre el 2014 i el 2020, debutant amb el primer equip el setembre del 2017, el mateix dia que Àlex Joseph. En total, va disputar 12 duels en 19 convocatòries amb l’equip d’Edu Castro i va marcar una diana (en Lliga Europea contra el Sarzana).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut