Acord per a la renovació de Sergi Panadero fins al 2022

Acord per a la renovació de Sergi Panadero fins al 2022

El Club i el jugador osonenc seguiran vinculats un curs més, amb una temporada més opcional

Sergi Panadero vestirà una temporada més, com a mínim, de blaugrana. El Barça i el jugador han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts fins el 30 de juny de 2022, amb un curs més opcional. “Estic molt content de seguir formant part d’aquesta gran família, del millor club del món”, expressa Panadero.

El jugador de 39 anys, a Can Barça des del 2003, suma 59 títols al seu palmarès i acumula 18 temporades al primer equip blaugrana. És, doncs, el segon esportista de la secció amb major palmarès, només per sota dels 76 trofeus d’Aitor Egurrola. “Estic centrat en donar el millor de mi mateix. Porto molts anys al Club i estic molt content de la confiança dipositada en mi”.

En el darrer curs 20/21, el ‘9’ barcelonista ha estat present en el cinc inicial d’Edu Castro en 33 dels 38 partits disputats, amb un total de 14 gols i 10 assistències. “Sempre intento ajudar amb el que sigui necessari, aportant el millor del meu joc i el que necessiti l’equip en atac i en defensa”. “Gaudeixo molt jugant a hoquei”, conclou Panadero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut