Aitor Egurrola renova amb el Barça fins al 2022

Aitor Egurrola renova amb el Barça fins al 2022

L’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona disputarà la 24a temporada al primer equip

El Barça i Aitor Egurrola seguiran fent història junts. Després d’arribar a la base de la secció d’hoquei patins el 1995 i de debutar al primer equip el 1998, Aitor Egurrola afrontarà la seva 24a temporada al màxim nivell. El FC Barcelona i el capità han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts una temporada més, fins al 30 de juny de 2022.

‘El pop’ s’ha mostrat “molt agraït al Club per confiar en mi”. “Estic molt content de continuar contribuint als èxits de la secció”. Egurrola, que farà 41 anys el proper 24 de juny, és l’esportista més llorejat de la història del Club (76 títols).

Aquesta temporada, el porter ha estat convocat en els 38 partits possibles i ha disputat 21 duels (19 com a titular). Només ha encaixat 38 dianes i, en accions a bola aturada, també ha mostrat un molt bon balanç: 7 gols en 30 faltes directes i 4 dianes en 10 penals.

Per rendiment sota pals i palmarès, Egurrola ja és considerat una llegenda de l’hoquei patins. És l’esportista d’hoquei patins amb més Lligues (21), més Lligues Europees (11), Continentals (11) i Supercopes (11). El proper cap de setmana, a Riazor, podria convertir-se en l’home amb més Copes (12). El seu nom també apareix en el rècord d'imbatibilitat de l'OK Lliga: 230 minuts i 38 segons sense encaixar cap gol. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut