Àlex Joseph, Marc González i Xano Edo, cedits per sumar experiència a l’OK Lliga

Àlex Joseph, Marc González i Xano Edo, cedits per sumar experiència a l’OK Lliga

Joseph seguirà al Lleida Llista mentre que els altres dos joves s’estrenaran al Lloret i al Calafell

Pocs dies després de fer-se oficial la incorporació de Sergi Llorca al primer equip després de quatre temporades cedit, el Barça d’hoquei patins comunica que Àlex Joseph (Lleida Llista Blava), Marc González (Lloret Vila Esportiva) i Xano Edo (Calafell Tot l’Any) militaran en equips d’OK Lliga la temporada 2020/21.

Segona temporada de Joseph al Lleida Llista

Després de ser el màxim golejador del Lleida Llista Blava (15 dianes a l'OK Lliga), Àlex Joseph seguirà sumant experiència sota les ordres d’Albert Folguera. El davanter, que aquest diumenge farà 20 anys, jugarà cedit a la capital del Segrià per segon curs consecutiu després d’haver militat dues temporades a l’hoquei formatiu del Barça.

Format a l’Arenys de Munt, Àlex Joseph va arribar a la base blaugrana la temporada 2017/18 i de seguida va demostrar la seva capacitat golejadora. Va debutar amb el Barça a la Lliga Catalana, el 8 de setembre del 2017, marcant dos gols (precisament contra el Lleida). Va ser convocat per Edu Castro en trenta ocasions, jugant 19 partits i marcant set dianes (5 a la Lliga Catalana, una a la Lliga Europea i una a l’OK Lliga).

Marc González, al Lloret

El jove de Sitges, de 19 anys, és el jugador del planter que més protagonisme ha tingut aquesta temporada en el primer equip, arribant a disputar vuit duels. La pròxima temporada obtindrà més experiència defensant la samarreta del Lloret Vila Esportiva.

El davanter esquerrà s’ha format a l’hoquei formatiu blaugrana des del 2014 i va debutar amb el primer equip el setembre del 2017, el mateix dia que Àlex Joseph. En total, ha disputat 12 duels en 19 convocatòries i ha marcat una diana (en Lliga Europea contra el Sarzana). Aquest darrer curs, González també ha tingut un paper destacat en l’equip d’OK Lliga Plata, marcant onze gols en onze compromisos.

Xano Edo, sota els pals del Calafell

El porter portuguès debutarà a l’OK Lliga sota els pals del pavelló Joan Ortoll de Calafell. Xano Edo, que farà 19 anys el 18 de juliol, va arribar a La Masia el 2017 procedent del Porto.

S’estrenarà a l’OK Lliga després d’haver estat un dels porters menys golejats de la darrera edició de l’OK Lliga Plata i d’haver debutat aquesta temporada amb el primer equip. La seva estrena va ser a la segona meitat del duel contra el Sarzana (0-10). Edo també ha estat convocat en altres tres ocasions per substituir absències de Sergi Fernández en la convocatòria.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut