El Barça Lassa té la Lliga Asobal a tocar

El Barça Lassa té la Lliga Asobal a tocar

Després del triomf a Lleó, els homes de Xavi Pascual sumaran el setè títol consecutiu si empaten o guanyen el Bidasoa Irún aquest dimarts (20.30 h) al Palau Blaugrana

25 victòries en 25 partits en la Lliga Loterías Asobal deixen el títol a tocar del Barça Lassa. Després de l’important triomf a la pista de l’Ademar Lleó (27-28) -segon classificat i fins al moment invicte a casa-, els homes de Xavi Pascual tindran la primera oportunitat per certificar el títol aquest dimarts. Els blaugrana rebran, a les 20.30 hores, el Bidasoa Irún en el partit que podria significar la setena Lliga Asobal consecutiva de color blaugrana.

El Barça Lassa acumula ja 150 victòries consecutives en competicions domèstiques -116 a la Lliga-, i buscaran allargar la ratxa com a mínim un partit més per aixecar un nou títol. En cas de complir l’objectiu, els blaugrana sumarien la seva 24a Lliga Asobal. Ho faria, a més, mantenint-se invicte i, a més, ho podria celebrar al Palau Blaugrana.

Aixecar el títol aquest dimarts significaria, a més, afrontar l’important repte de l’EHF VELUX Champions League amb la màxima confiança i moral. I és que cinc dies després del partit contra el Bidasoa Irún, el Barça Lassa disputarà l’anada dels quarts de final contra el THW Kiel a Alemanya (diumenge 23 a les 17.30 h), i una setmana després es jugarà la tornada al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut