Doble compromís lluny del Palau Blaugrana

Doble compromís lluny del Palau Blaugrana

El Barça Lassa afronta dos partits a domicili en cinc dies, primer a la pista del Bada Osca i després a la del Rhein-Neckar Löwen, en el debut a la Lliga de Campions

Després dels dos títols aconseguits en el primer mes de temporada, i després d’estrenar-se amb una clara victòria a la Lliga Asobal contra el Port Sagunt, el Barça Lassa afronta la primera setmana del curs amb dos partits lluny del Palau Blaugrana. El conjunt de Xavi Pascual manté la línia ascendent des que va arrencar el 4 d’agost, i es prepara per a dos partits exigents en tan sols cinc dies.

El conjunt blaugrana va iniciar la setmana aquest dilluns amb una sessió que va combinar el treball físic al gimnàs i l’entrenament tàctic sobre la pista. La preparació continua aquest dimarts amb un altre entrenament al Palau per acabar de preparar el primer compromís de la setmana. Serà aquest dimecres a les 20.30 hores, al Palau Municipal d’Osca, contra el Bada Osca de José Francisco Nolasco. El conjunt aragonès va iniciar la competició amb una victòria a la pista del Bidasoa Irun per 25-27, i debutarà davant la seva afició amb la visita del Barça Lassa.

Sense temps per descansar, l’equip tornarà a la feina per preparar el debut a la VELUX EHF Champions League 2017/18. Ho farà a domicili i en una pista d’allò més complicada. El Barça Lassa es desplaçarà el dissabte a Manheim per jugar, el diumenge a les 19.30 hores, contra el Rhein-Neckar Löwen. El conjunt alemany és el campió de les dues últimes edicions de l’exigent Bundesliga, i compta al seu equip amb l’exblaugrana Gudjon Valur Sigurdsson. Cinc dies i dues sortides per confirmar el bon estat de forma del Barça Lassa en aquest inici de competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut