FC Barcelona Lassa – Fertiberia Port Sagunt: Estrena triomfal (34-18)

FC Barcelona Lassa – Fertiberia Port Sagunt: Estrena triomfal (34-18)

Els de Xavi Pascual inicien la Lliga Asobal amb una contundent victòria contra l’equip valencià, en un partit en què Valero Rivera ha estat el màxim golejador, amb 10 dianes, i Ristovski ha tingut un 47% d’eficiència sota els pals.

Ha tornat la Lliga Asobal. I ho ha fet de la mateixa manera que va acabar l’edició de la temporada passada: amb victòria blaugrana. Després d’una pretemporada exigent, el FC Barcelona Lassa d’handbol ha començat el camí cap a l’objectiu de la vuitena Lliga consecutiva i ha aixecat el teló amb un triomf contundent contra el Port Sagunt, fonamentat des de la defensa i amb un Valero Rivera que ha estat el màxim golejador (10 gols).

Els de Xavi Pascual han anat sempre per davant, des del gol inicial d’N’Guessan fins al 34-18 final. Perquè s’ha vist un Barça seriós, davant un rival que ha acusat la pressió de jugar al Palau i que ha tingut problemes en atac. Especialment en la primera meitat, en què només ha pogut marcar 6 gols. Per contra, l’equip blaugrana no ha abaixat el pistó i ha estat a partir del 10-3 quan ha començat a jugar més còmode (min 15).

Yanis Lenne, un dels tres nous fitxatges (tots tres han debutat amb gol), ha posat el 13-3 (min 21), però ha estat Jallouz el que ha trencat la barrera dels 10 gols de diferència, amb el 17-6 (min 28) que ha acabat marcant el pas pels vestidors.

L’encert de Ristovski per ampliar distàncies

A la segona meitat, el Barça ha continuat amb la mateixa intensitat i ni les exclusions de Jallouz i Mem (min 58) han permès al Port Sagunt acostar-se a l’electrònic. En part, perquè l’encert de Borko Ristovski, que ha acabat l’enfrontament amb un 47,1% d’aturades, ha ajudat els de Xavi Pascual a poder col·locar un marge més gran. També perquè la fortalesa defensiva mostrada durant els primers minuts no ha descendit en cap moment.

Ja en el tram final, Sorhaindo ha fet el 30-14 (min 49), mentre que, posteriorment, un míssil imparable de Jallouz ha posat el màxim avantatge (33-16, min 27). Tot plegat, abans d’un 34-18 que ha servit per tornar a la Lliga amb un gran triomf en la primera jornada de l’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut