Jornada festiva amb nens i nenes al Palau

Jornada festiva amb nens i nenes al Palau

El Barça Lassa, en col·laboració amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, ha obert les portes a un dels seus entrenaments, i els més petits han pogut gaudir de jocs i sorpreses en contacte amb els seus ídols

La d’aquest dimarts ha estat una jornada molt especial per a més de 2.000 nens i nenes que han assistit al Palau Blaugrana a un entrenament de portes obertes del Barça Lassa d’handbol. Els més petits han pogut gaudir d’un matí ple de sorpreses, jocs i festa al costat dels seus ídols.

La jornada, organitzada pel Club i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), ha començat amb una presentació sorpresa dels jugadors blaugrana. I és que alguns han sortit a la pista pel túnel de vestidors, com ho fan normalment, però d’altres ho han fet des de les boques d’accés a les grades. Així, els assistents han anat veient com els jugadors apareixien per sorpresa sobre la pista. Tots ells han llançat pilotes al públic, i a continuació han fet els exercicis d’escalfament sobre el parquet.

Un cop preparats, i amb les cheerleaders amenitzant els descansos, els jugadors s’han dividit en dos equips i han disputat un partidet, dirigit per àrbitres professionals (Álvaro López i Miquel Motaner). En acabar el duel ha arribat la gran sorpresa per als assistents, ja que alguns han caçat unes samarretes amb distintius de colors, que els donaven l’accés a la pista per participar en diversos jocs amb els jugadors. Alguns han llançat penals a Gonzalo Pérez de Vargas i Borko Ristovski, i altres han fet punteria amb la resta de la plantilla.

Per acabar, i amb la fotografia de família feta sobre la pista, tots els jugadors han signat autògrafs, pilotes i samarretes. Una jornada que els més menuts recordaran durant molt de temps i que ajudarà que l’handbol guanyi presència a les escoles gràcies al CEEB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut