Dika Mem, el màxim golejador de la Champions

Dika Mem, el màxim golejador de la Champions

El lateral dret francès acumula 90 gols en l’actual edició, més que qualsevol altre jugador

Dika Mem arriba a Colònia com el màxim golejador de Champions 2021/22. El lateral dret blaugrana ha anotat un total de 90 gols en els 15 partits disputats fins al moment a la Lliga de Campions d’aquest curs, on cap jugador ha estat capaç de marcar-ne més. 

90 gols – Dika Mem (Barça)
88 gols – Felix Claar (Aalborg)
86 gols – Kamil Syprzak (PSG)
85 gols – Petar Nenadic (Veszprém)
82 gols – Aleix Gomez (Barça)

Entre els cinc màxims anotadors de la competició, trobem dos culers: Dika Mem i Aleix Gómez. A més, si ens fixem només en jugadors d’equips que encara estan vius a la competició (i poden seguir marcant) tots dos formen part del podi. 

BaraHandbol-SGFlensburg27-2414Final_2022-05-19_fcbhandbolvsflensburg_10

Aleix, màxim golejador total

Cal destacar que Aleix Gómez és actualment el màxim golejador de la plantilla aquesta temporada, amb un total de 254 gols a totes les competicions: 118 a la Lliga Asobal, 82 a la Champions, 23 a la Copa del Rei, 11 a la Copa Asobal, sis a la Supercopa d’Espanya, un a la Supercopa de Catalunya i 13 a la Super Globe. És la seva temporada més golejadora, superant els 244 del curs anterior.

Pel que fa al francès, són 229 aquesta campanya, els quals es desglossen així: 96 a la Lliga Asobal, 90 a la Champions, 11 a la Copa del Rei, vuit a la Copa Asobal, quatre a la Supercopa d’Espanya, dos a la Supercopa de Catalunya i 18 a la Super Globe. 

2022-05-19_FCBHANDBOLvsFLENSBURG_96

Dika, en busca de superar-se a si mateix

A falta de dos partits, Dika Mem està a només tres gols dels 93 que va marcar a la Champions 2020/21, la seva temporada més golejadora a Europa. Un curs on a més, es va quedar a només dues dianes de ser el màxim golejador de la competició, que va acabar sent Valero Rivera (Nantes) amb 95. Aleix Gómez va ser el quart amb 92.

A més, en total, durant les sis temporades que acumula al FC Barcelona, ha anotat 416 gols a la Champions. Si ens fixem en total, són 1.119 gols a totes les competicions, desglossats de la següent manera: 583 a la Lliga Asobal, els 416 ja esmentats a la Champions, 54 a la Copa del Rei, 40 a la Copa Asobal, quatre a la Supercopa d’Espanya, quatre a la Supercopa de Catalunya i 18 a la Super Globe. 

Pel que fa a la seva temporada més golejadora, va ser la passada amb 240 gols. Actualment, n’ha marcat 229 al curs 2021/22, i necessitarà almenys 11 gols a la Final Four per igualar el seu millor registre. A més, cal destacar que Dika està entre els nominats culers als premis All-Star de l'EHF Champions League, on pot ser escollit com el millor lateral dret de la competició.

mini_2021-11-18_FCBhandbolvsKIELCE_35

"El més important és guanyar la Champions"

En el passat Media Day de dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Dika Mem va referir-se a la possibilitat de ser el màxim golejador del torneig, deixant clar que el més important és l'èxit col·lectiu: "L'any passat vaig ser el segon màxim golejador, en aquest vaig primer, però si no acabo primer i guanyem la Champions ja em val".

A més, va destacar: "Aleix també és un dels màxims golejadors i és un jugador important, segur que també en marcarà molts a la Final Four. És igual qui acabi com a màxim golejador, el més important és guanyar la Champions. Tots dos tenim percentatges golejadors molt elevats, tant de bo seguim igual a la Final Four”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut