Ortega:

Ortega: "Arribem en un gran moment i volem la Champions"

Repassem les declaracions del tècnic blaugrana i els seus jugadors a la prèvia de la Final Four

Aquest dimarts ha tingut lloc la roda de premsa de Carlos Ortega i el Media Day amb els jugadors, previ a la gran Final Four de l'EHF que tindrà lloc el cap de setmana vinent. A continuació, repassem les declaracions més destacades dels protagonistes:

Carlos Ortega

"No ha estat una temporada fàcil, però som on som amb totes les aspiracions. El gran objectiu era ser a la Final Four i ara volem guanyar el trofeu".

"Arribem en un bon moment. Encara que darrerament hem tingut alguns problemes físics, ja els hem resolt. Penso que podem competir contra qualsevol rival. Aquests jugadors tenen molta experiència a la Final Four, no cal motivar-los, es motiven sols. Tots volen jugar i entrar a la convocatòria, però -beneït problema- hauré de deixar un jugador fora".

"La porteria serà una de les claus de la Final Four, segur. Ja ho ha estat anteriorment en altres edicions. El Kiel és un gran equip i molt difícil de defensar, l'atac de set contra sis que fan és diferent, i a més també fan molt bé el contraatac”.

"Necessitem el suport de l'afició. Viuran el cap de setmana més bonic que hi ha muntat al món de l'handbol. Portem dos anys sense públic, així que el fet que torni ens fa molt feliços".


Gonzalo Pérez de Vargas

"El Kiel és un equip molt dur que intentarà fer-se fort en defensa. Intentarem portar el partit al nostre costat. Volem mantenir la intensitat al màxim. Tenen un grandíssim porter, Landin. A la final contra ells el 2020 va fer una gran segona part, fent que l'equip guanyés”.

"Tenen baixes importants, però això és un esport col·lectiu. Nosaltres sense Fabregas també vam saber jugar molt bé a quarts. Òbviament, tothom vol tenir a disposició els seus jugadors, però el Kiel té plantilla per guanyar qualsevol".

"Estarem en minoria a les grades, necessitem més que mai la nostra afició. Que tots puguin gaudir aquest gran espectacle que és la Final Four. Aquest equip mereix crèdit per tot el que ha fet aquesta temporada i l'anterior".

"Seria la meva quarta Champions, la primera com a capità, però el més important és ajudar l'equip des de la porteria".

2022-06-13_ATENCIOMITJANSHANDBOL_06


Dika Mem

"Em sento molt bé, agafo les meves responsabilitats amb molt de gust. És un esport col·lectiu i tenim un equip molt potent, però tinc el meu paper i ho donaré tot pels companys. La clau del partit crec que pot ser la nostra defensa, els títols es guanyen des de la defensa. I també l'eficàcia en els llançaments clars".

"L'any passat vaig ser el segon màxim golejador, en aquest vaig primer, però si no acabo primer i guanyem la Champions em val. Aleix també és un dels màxims golejadors i és un jugador important, segur que també en marcarà molts a la Final Four . És igual qui acabi com a màxim golejador, el més important és guanyar la Champions. Tots dos tenim percentatges golejadors molt elevats, tant de bo seguim igual a la Final Four”.

"Veig l'equip molt millor que a l'inici de la temporada. Des del retorn de l'Europeu ens va anar bé a tots, vam canviar el xip i entenem més el que l'entrenador vol, l'equip està millor. Traiem uns quarts de final molt durs sense Fabregas, una baixa molt important, demostrant que sabem jugar i hem millorat molt”.

"Tenim una oportunitat per fer història, seria la primera vegada que un equip la guanya dos anys seguits. Hi ha quatre equips molt durs, molt forts, és la Final Four més dura en què he estat. Sempre que juguem un partit a Champions o en tornejos la gent va contra el Barça, que siguin 20.000 contra nosaltres no ens importa gaire”.

2022-06-13_ATENCIOMITJANSHANDBOL_01

Luka Cindric 

“Estem molt motivats, hem fet una molt bona temporada amb molts canvis, i ara anem a per la Final Four. Som els quatre millors equips del moment, serà molt difícil. Pot ser la Final Four més complicada, hi ha els millors equips. Tots tenen les mateixes opcions. A un partit... serà molt difícil, segur”.

"Em sento molt bé aquí, amb Domen al central. Em sento cada dia millor, juguem bé. Tenim molta confiança dins de l'equip, jo tinc molt de respecte per a tots els equips, però som el Barça i anirem a defensar el títol. Físicament em sento bé".

"No és igual jugar amb el Lanxess ple de gent que estant buit. Tenim molt bons fans i una gran atmosfera, crec que ens podran ajudar i volem donar les gràcies a ells que sempre ens vénen a veure".

“Són un gran equip, amb una defensa molt dura. Treballem molt i estem preparats per a tot. No pots saber com jugaran exactament, cada partit canvien moltes coses. El Kiel és el Kiel, té baixes importants, però nosaltres tenim molt de respecte per a tots".

2022-06-13_ATENCIOMITJANSHANDBOL_08

Ludovic Fabregas

"Veig l'equip molt posat, tots tenen moltes ganes de ser-hi. Intentar repetir el títol de l'any passat. Tenim una Final Four molt igualada, amb els que són, per a mi, els quatre millors equips de la competició. Serà molt difícil qualsevol partit."

"Tothom viurà al màxim està Final Four. Necessitarem la nostra afició al màxim, serà molt difícil durant tot el cap de setmana. Hem d'estar tots molt units amb la nostra afició. Tant de bo puguem jugar una altra final i celebrar un altre moment bonic amb l'afició".

"És una motivació extra poder ser els primers a guanyar dues Final Four seguides. L'objectiu era tornar a Colònia i intentar repetir-ho. Sabem que és molt difícil, però ho intentarem, en tenim moltes ganes".

"L'objectiu era tornar per a la Copa, he tornat amb moltes ganes i vull ajudar l'equip al màxim possible, ho intentaré fer aquest cap de setmana. Ho intentaré donar tot com sempre".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut