Barça – BM Fraikin Granollers: Amb pas triomfal al 50è aniversari! (37-33)

Barça – BM Fraikin Granollers: Amb pas triomfal al 50è aniversari! (37-33)

Els blaugranes s’enduen un disputat derbi català i aconsegueixen una victòria clau per acostar-se a la revalidació del títol lliguer

La celebració del 50è aniversari de l’Handbol al Palau Blagrana ha conclòs de la millor forma possible: Victòria importantíssima contra un Fraikin Granollers que ha arribat al feu culer com a segon classificat de la Lliga Sacyr Asobal (37-33). Amb aquest triomf, els homes de Carlos Ortega tornen a regalar una nova alegria a un públic culer que ha estat molt entregat amb un equip que continua contant els partits d’aquest 2022 només amb victòries.

La presència en el partit d’un gran nombre de llegendes que han fet gran la secció com Víctor Tomás, Enric Masip o Raúl Enterríos ha regalat una infinitat d’imatges que faran encara més inesborrable de la retina de l’aficionat culer aquesta celebració màgica en forma de festa de l’handbol culer.  

Inici d’alt voltatge 

En els primers minuts de partit, la felicitat viscuda per als 3296 aficionats que s’han apropat al Palau Blaugrana ha estat personificada al parquet del recinte culer sota la figura de Gonzalo Pérez de Vegas. Amb tres notòries aturades, el porter blaugrana ha regalat al Barça el primer parcial destacable del matx (6-4). No obstant això, l’inici de partit ha estat un verdader estira – i -  arronsa constant entre ambdós conjunts.

I és que la qualitat i motivació del Granollers, recolzada per l’encert d’un omnipresent Pol Salinas, també ha estat present en la primera meitat del duel. En conseqüència, tots aquests arguments dels vallesans han permès als visitants obtenir un avantatge de fins a cinc gols en el marcador. Tanmateix, la resposta dels homes de Carlos Ortega no ha tardat a arribar. Els blaugranes han posat sisena i han aconseguit finalitzar el primer acte liderant el marcador per un gol gràcies a una espectacular diana en la darrera jugada d’Aleix Gómez (18-17).

La festa arriba també en l’apartat golejador 

Després del pas per vestidors, l’actuació del Barça ha estat d’equip campió. Enaltits per l’empenta generada per la màgia d’un Palau Blaugrana que s’ha vestit de gala, els homes de Carlos Ortega s’han distanciat en el marcador aprofitant una ràpida circulació de pilota i una gran eficàcia golejadora als contraatacs.

Amb aquest context, els blaugranes no han baixat el peu de l’accelerador. Amb possessions més pausades i cerebrals, els de Carlos Ortega han continuat dominant el duel a través d’un exercici defensiu excel·lent. Així, finalment, el Barça ha pogut assolir una victòria que a nivell d’espectacularitat i importància ha estat a l’altura de les celebracions viscudes en els instants previs d’aquesta data tan especial.

La Fitxa: 

Barça, 37

BM Fraikin Granollers, 33

Barça: Pérez de Vegas (0), Fernández (3), Cindric (-), Dika Mem (3), Aleix Gómez (10), Fabregas, Langaro (5) – set inicial – Aitor Ariño (3), N’guessan (2), Thiagus Petrus (1), Domen Makuc (5), Leo Maciel (-), Ben Ali (3), Richardson (-), Urdangarín (-), Ali Zein (-).

BM Fraikin Granollers: Da Rorsa, José Maria Márquez (9), Luan (0), Martínez (1), Oriol Rey (1), Joan Amigó (0), Sergi Franco (2), Atonio Garía (5) – set inicial – Edgar Pérez (0), Jan Gurri (1), Pol Valera (8), Alejandro Márquez (0), Estaban Salinasn (5), Armengol (0), Victor de Sande (1), Varela (0), Romero (0).

Parcials: 6-3 / 7-7 / 9-11 / 9-14 / 13-16 / 18-17 // 21-18 / 27-20 / 28-24 / 32-26 / 33-30 / 37-33.

Àrbitres: José Carlos Friera Cavada i Jesús Álvarez Méndez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut