Així ha estat la jornada de celebració dels 50 anys d'handbol blaugrana

Així ha estat la jornada de celebració dels 50 anys d'handbol blaugrana

Els culers han viscut aquest dissabte un matí molt especial acompanyats de l'afició del Palau Blaugrana

Aquest dissabte ha tingut lloc la gran festa de 50 anys de l'handbol del FC Barcelona. Aprofitant que es disputava també el duel contra el Fraikin Granollers, on els culers han guanyat per 37-33, s'han dut a terme diverses activitats durant tot el matí per commemorar les cinc dècades de grandesa de la secció. A més, el president del Barça, Joan Laporta, ha anunciat que el Club retirarà la samarreta amb el número '8' de l'excapità de l'equip d'handbol Víctor Tomàs.


Activitats durant tot el matí

La jornada ha iniciat ben aviat, a les 10.00 hores, amb el començament de les activitats a l'exterior del Palau, on hi havia una gran diana en què tothom ha pogut participar i s'han repartit diversos premis entre els guanyadors. També, diverses figures mítiques de l'handbol barcelonista com Raúl Entrerríos, Enric Masip i Víctor Tomàs, a més del jugador del primer equip Luis Frade, han estat presents a la Barça Store del Camp Nou, on han signat autògrafs i s'han fet fotografies amb els aficionats i aficionades culers.  

 També, hi ha hagut un espai habilitat amb l'últim trofeu de la EHF Champions League aconseguit el passat juny a Colònia, on els seguidors blaugrana han pogut veure'l i fotografiar-se amb ell. 

Festa al Palau

Posteriorment, abans del partit contra el Granollers que iniciava a les 12.00 hores, també s'han dut a terme diverses activitats dins del Palau Blaugrana. Iniciat amb un show de freestylers, també hi ha hagut un mosaic blaugrana i una presentació especial dels jugadors per tal de commemorar aquests 50 anys de gestes, títols i passions.

També, durant el partit i en els moments de descans, l'afició ha pogut gaudir d'actuacions del Barça Dance Team, a més d'un concurs del Golden ticket i el llançament de samarretes del Palau50 per als presents a les graderies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut