La temporada perfecta

La temporada perfecta

El conjunt blaugrana ha realitzat un curs espectacular, guanyant els 61 partits disputats

Una temporada absolutament perfecta. El Barça d'handbol ha realitzat un curs 2020/21 insuperable, on ha guanyat tot el que ha disputat. Sis de sis títols i 61 victòries en 61 partits. Una autèntica bogeria. 

Els culers van començar guanyant la Supercopa de Catalunya a l'inici de temporada, i posteriorment, va ser el torn de la Supercopa d'Espanya. Al mes de març, els de Xavi Pascual es van fer amb la Copa del Rei, per posteriorment sentenciar matemàticament la Lliga Sacyr ASOBAL. I a les dues darreres setmanes de competició, dos títols més: la Copa Asobal i l'ansiada EHF Champions League a Colònia. Sis de sis, ple absolut de títols.

Quant a victòries, el mateix: 61 de 61. Cap empat, cap derrota. El conjunt blaugrana no sap el que és no guanyar aquest curs, on s'ha mostrat totalment infal·lible. Aquestes 61 victòries es desglossen de la següent manera: 34 a la Lliga, 20 a la Champions, tres a la Copa del Rei, dos a la Copa Asobal, un a la Supercopa de Catalunya i un a la Supercopa d’Espanya. Espectacular.

Dika Mem i Aleix Gómez, els màxims golejadors de la temporada

A més, pel que fa als màxims anotadors, Dika Mem i Aleix Gómez han estat els culers amb més gols a totes les competicions amb un total de 252 i 247 gols respectivament.

També cal recordar que Xavi Pascual ha utilitzat a un total de 24 jugadors comptant totes les competicions: els 20 integrants de la primera plantilla i quatre jugadors del filial. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut