Alex Pascual jugarà al Dinamo Bucarest

Alex Pascual jugarà al Dinamo Bucarest

L’extrem esquerre, format a les categories inferiors de l’handbol blaugrana, jugarà a Romania, on tornarà a coincidir amb Xavi Pascual i Cédric Sorhaindo

El Dinamo Bucarest ha anunciat aquest dimecres la incorporació d’Alex Pascual a partir de la propera temporada. L’extrem esquerre, format a les categories inferiors de l’handbol blaugrana, tancarà una etapa de nou anys al Club per sumar-se al projecte romanès, que també comptarà amb Xavi Pascual i amb Cédric Sorhaindo.

Alex Pascual va arribar a la secció d’handbol en categoria infantil, i va debutar amb el primer equip el desembre del 2018 en un partit contra el Teucro al Palau Blaugrana. A partir del debut, l’extrem esquerre va disputar aquella temporada 10 partits. La seva presència durant el curs 2019/20 va ser superior i va acabar jugant 41 partits. La consolidació en el primer equip va ser definitiva aquest últim curs, en què ha acabat jugant 52 partits. En el global de les dues temporades i mitja, Alex Pascual acaba amb un balanç de 103 partits i 243 gols.

El palmarès de l’Alex Pascual inclou una Lliga de Campions, tres Lligues Asobal, dues Copes del Rei, dues Copes Asobal, dues Supercopes d’Espanya i dues Supercopes de Catalunya per un total de 12 títols. En l'últim partit de la temporada al Palau Blaugrana, Alex Pascual va poder acomiadar-se de l'afició i va rebre un detall per part del Club.

Gràcies i molta sort, Alex!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut