Barça – Aalborg: Ara sí, el tron europeu ens espera!

Barça – Aalborg: Ara sí, el tron europeu ens espera!

(18:00 hores, Esport3 i DAZN) Els de Xavi Pascual busquen la 10a Champions de la secció en la gran final del Lanxess Arena de Colònia

Sis mesos després, el Barça d’handbol s’ha tornat a guanyar el dret de somniar amb aixecar la 10a Champions League de la història de la secció. El Lanxess Arena de Colònia cita els blaugranes i l’Aalborg Haandbold danès aquest diumenge (18 hores, en directe per Esport3 i DAZN) per decidir el campió de l’edició 2020/21 de la màxima competició europea. Els culers hi van arribar després de superar brillantment el Nantes francès per 31-26, mentre que l’Aalborg ho va fer en remuntar contra el Paris Saint-Germain en l’altra semifinal (33-35).


60 minuts separen el Barça de recuperar el tron europeu. Un privilegi que no ostenta des del 2015, quan va guanyar la darrera Champions. Des d’aleshores havia tornat en tres ocasions a
Colònia, i en la quarta vol que el títol no s’escapi i pugi a l’avió que tornarà l’equip a Barcelona. Per a això, els culers hauran de superar un Aalborg capaç d’eliminar el Porto (als vuitens) i al Flensburg-Handewitt, líder de la Bundesliga, als quarts de final.


A per la glòria final

Xavi Pascual no s’ha cansat de repetir constantment que a Colònia no existeixen els favorits, sinó que els quatre equip que hi arriben tenen opcions de guanyar la Champions League. Ara la balança està al 50% per a cada equip, i el Barça voldrà decantar-la cap al seu cantó. Seria un final somiat per acomiadar llegendes com Xavi Pascual, Raúl Entrerríos o Cédric Sorhaindo.


El 50% del camí està fet, i per completar l’altre 50% Xavi Pascual podrà comptar amb
Aron Pálmarsson, un cop recuperat dels seus problemes físics. L’islandès ocupa el lloc d'Àlex Pascual en la llista de convocats per a la gran final.

Com ja passava amb el Nantes, el Barça també va guanyar els dos partits de la fase de grups contra l’Aalborg. En aquest cas va ser per 42-33 al Palau Blaugrana i 32-35 a Dinamarca. Un partit, aquest últim, que no es va decidir fins als darrers instants. És un toc d’atenció per a un Barça que busca la seva 10a Champions League amb màxima confiança en la feina feta i en les capacitats per assaltar, de nou, la glòria europea.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut