Barça – HBC Nantes: Una final per jugar una altra final

Barça – HBC Nantes: Una final per jugar una altra final

(18:00 hores, Esport3 i DAZN) Si volen lluitar per la Champions League el diumenge, els blaugranes hauran de superar primer el conjunt francès al Lanxess Arena

Després d’una temporada llarguíssima plena d’obstacles, ha arribat l’hora de la veritat. El Barça ha arribat a Colònia, està entre els quatre millors equips d’Europa, i vol lluitar per guanyar l’EHF Champions League. El primer obstacle arriba aquest dissabte (18:00 hores, Esport3 i DAZN) amb la disputa de les semifinals. Els blaugranes s’enfronten a l’HBC Nantes amb una plaça en la final en joc, i una estona abans el PSG i l’Aalborg s’hauran jugat el primer bitllet.

L’EHF Final4 del Lanxess Arena és l’esdeveniment més important de les competicions d’handbol de clubs, i el seu cap de setmana ja és aquí. Quatre equips, tres partits i un objectiu: aixecar el nou trofeu la Champions League d’handbol. Per al Barça és la novena Final4 en 12 edicions, mentre que el Nantes és la segona vegada que arriba a Colònia. En l’anterior, l’any 2018, va caure en la final contra el Montpeller de Ludovic Fàbregas. A l’altra semifinal hi ha un debutat, l’Aalborg, i l’aspirant PSG, que busca el primer títol en la seva cinquena participació.

Dos equips que es coneixen perfectament

Barça i Nantes ja s’han enfrontat dues vegades aquesta temporada, ja que van coincidir en la fase de grups. Els dos partits van acabar amb victòria blaugrana: 27-35 a Nantes i 30-29 a Barcelona. De fet, el Barça arriba a la Final4 imbatut. Ha guanyat els 18 partits que ha jugat durant la Champions (els 59 del global de totes les competicions) i busquen la temporada perfecta.

El que s’ha fet fins ara, però, no atorga res. De fet, tant Xavi Pascual com Raúl Entrerríos i Gonzalo Pérez de Vargas admetien en la prèvia que el Nantes és l’equip més en forma d’Europa en aquests moments. I és que els francesos, dirigits per Alberto Entrerríos i amb exblaugranes com Gurbindo, Lazarov, Valero Rivera, Balaguer i Figueras, han arribat a Colònia eliminant dos dels equips favorits per ser-hi. A vuitens es van desfer del Kielce polonès, i als quarts la seva víctima va ser el Veszprém hongarès.

Pálmarsson, baixa

El Barça afrontarà el partit contra l’HBC Nantes sense Aron Pálmarsson, que no s’ha pogut recuperar a temps dels problemes físics que arrossegava els darrers dies i que no l’havien permès participar en els últims partits. En canvi, Raúl Entrerríos torna a la convocatòria després de perdre’s la final de la Copa Asobal fa una setmana. A més de l’islandès, el jugador descartat en la convocatòria ha estat Langaro.

Serà un duel apassionant, en un pavelló majestuós que, tot i que estarà pràcticament buit (hi haurà un miler d’espectadors), manté la màgia. “A Colònia no hi ha semifinals, has de guanyar dues finals”, deia Xavi Pascual fa uns dies. És així. I cal guanyar la primera final contra el Nantes per jugar-ne una segona el diumenge. SOM-HI BARÇA!!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut