Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Ser a Colònia és la mostra del treball ben fet durant tota la temporada"

El tècnic blaugrana, juntament amb Raúl Entrerríos i Gonzalo Pérez de Vargas, han repassat l'actualitat culer en la prèvia del duel contra el Nantes

Arriba l'hora de la veritat. El Barça s'enfrontarà dissabte al Nantes a les semifinals de la Final Four de l'EHF Champions League (18.00 hores, Lanxess Arena) en un autèntic partidàs per estar a la final de diumenge.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, juntament amb el capità Raúl Entrerríos i el porter Gonzalo Pérez de Vargas, han repassat tota l'actualitat barcelonista en la roda de premsa prèvia. A continuació, repassem el més destacat: 

XAVI PASCUAL

"Arribar a Colònia és la mostra del treball ben fet durant tota la temporada, guanyar o no depèn de l’encert d’aquest cap de setmana. Però no és suficient només arribar estant a aquest Club, el nivell és màxim d’exigència, però hem de ser conscients que a la resta d’equips també". 

"Sempre és especial jugar a Colònia. La Final Four és molt complicada, estic centrat en l’equip i en la semifinal contra el Nantes".

"Quan arribem aquí, volem guanyar. No importa el què hem fet abans. Aquest any ha estat molt complicat per a tots per la pandèmia, però ara ja no pensem en què ha passat al passat. Estic segur i confio en que l’equip demà oferirà la seva millor versió".

"Aquest any hem tingut problemes a l’extrem esquerre, però cada equip té els seus problemes i intentarem afrontar-los de la millor manera possible".

RAÚL ENTRERRÍOS

"Tinc molts sentiments abans d'aquesta Final Four. És molt especial per a tots, és molt difícil arribar aquí i tenim l’oportunitat de guanyar un altre cop. És diferent, és el meu adéu de l’handbol professional, però volem gaudir cada partit, cada entrenament i cada competició. Ara tenim l’oportunitat de competir i intentar guanyar aquest trofeu. És molt difícil però també molt especial". 

"Estem treballant molt durant tot l’any, després de la Final Four del desembre, tenim l’oportunitat de competir un altre cop. Estic segur que podem guanyar, però segur que el meu germà sent el mateix. Un dels dos estarà a la final".

"A Colònia no hi ha favorits, som 4 equips amb les mateixes opcions de guanyar. Ho hem après en altres edicions, hem d’intentar ser els millors durant els 60 minuts".

"Hem fet una temporada increïble a tots els nivells fins ara, i ara tenim l'oportunitat de guanyar la Champions. Hem de valorar el fet d'arribar fins aquí. És un lloc on és difícil sortir feliç, però les vegades que ho hem aconseguit és una sensació indescriptible".

GONZALO PÉREZ DE VARGAS

"Han eliminat a dos dels millors equips, i contra nosaltres ja ens ho van posar molt difícil. Això diu molt d’ells, i a més tenen grans jugadors com Gurbindo, Lazarov, Balaguer... Sabem que a Lazarov li agrada molt llançar, hem jugat moltes vegades junts però també en contra, tenim davant un gran equip amb grans llançadors".

"El partit està 50% per cada equip, esperem guanyar. Serà molt difícil. Al davant tenim a què ha estat segurament el millor porter de la competició, però Kevin i jo intentarem ajudar a l'equip enrere".

"Cada partit és diferent, és difícil anticipar-se a tot. Estem acostumats a estar gairebé sempre liderant el marcador i portant el ritme de partit, i a aquestes alçades hi ha equips que ens ho poden fer, és una cosa que hem treballat com a grup i sabem que pot passar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut