Quatre culers, a l'equip ideal de la Champions

Quatre culers, a l'equip ideal de la Champions

Aleix Gómez, Dika Mem, Luka Cindric i Ludovic Fabregas formen part de l'All Star Team de l'EHF Champions League

Gran representació blaugrana a l'equip ideal de la temporada a la Champions. Fins a quatre jugadors culers formen part de l'All Star Team de l'EHF Champions League, més de la meitat de l'equip. 

Aleix Gómez, Dika Mem, Luka Cindric i Ludovic Fabregas són els quatre barcelonistes escollits pels més de 210.000 aficionats que han participat en l'elecció.

Dika (85) i Aleix (79) són els dos màxims golejadors de l'equip en l'actual edició de la Champions, seguit de Fabregas amb 59. Pel que fa a Cindric, el croat n'ha fet 45. 

A més, els altres jugadors que formen el 7 ideal són Niklas Landin, del Kiel, Mikkel Hansen, del PSG i Valero Rivera, del Nantes. També Alberto Entrerríos (Nantes) ha estat escollit com a millor entrenador, Dylan Nahi (PSG) el millor jugador jove, i finalment Henrik Møllgaard (Aalborg) millor defensor. 

Premiats habituals

Aleix Gómez va ser escollit el millor jugador jove del torneig en la passada edició i ara està com a millor extrem dret, mentre que Dika Mem repeteix com a millor lateral dret, igual que al curs 2017/18. Fabregas també va ser nomenat millor pivot a la temporada 2016/17 i millor jove a la 2018/19.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut