Emocions a flor de pell

Emocions a flor de pell

El Palau Blaugrana s’ha acomiadat de la temporada d’handbol, i amb ella d’una bona part de la història moderna de la secció

Aquest dissabte no ha estat un dissabte qualsevol al Palau Blaugrana. Ha estat l’últim partit del Barça d’handbol d’una temporada peculiar i complicada a tots els nivells. Per una banda, l’última jornada de Lliga ha servit per rebre el trofeu que certifica el 28è títol de Lliga Sacyr ASOBAL de la història del Club. Per l’altra, ha servit per acomiadar una sèrie de persones i esportistes que han donat moltíssim a la secció d’handbol en els darrers anys.

 

El Palau ha dit adeu a la temporada, i amb ella a Xavi Pascual, Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo, que s'han endut uns tronadors aplaudiments del públic del Palau i una samarreta especial de mans del president Joan Laporta, i David Barrufet, que ha rebut un guardó. També s’han acomiadat el segon entrenador, Fernando Barbeito, Jure Dolenec, Aron Pálmarsson, Alex Pascual i Kevin Möller, que també han rebut l'ovació del públic i una samarreta blaugrana de mans del president blaugrana, que no seguiran vestint de blaugrana la temporada que ve.

mini_FCBHandbol-FrigorificosMorrazo_208

En el cas de l’entrenador blaugrana, tancarà una etapa de 12 anys al capdavant del primer equip, després d’haver estat jugador i tècnic formatiu de la secció. Diu adeu amb, de moment, 59 títols en el seu palmarès i després d’haver impulsat el Barça a ser, de nou, sempre entre els millors d’Europa.

_GPF0119-min

En el cas d’Entrerríos i Sorhaindo deixen enrere 11 temporades vestint de blaugrana. Dos jugadors que des del primer dia van assimilar perfectament el què significa el Barça. L’asturià es retirarà al final de la temporada, si tot va bé, participant en els JJOO de Tòquio, mentre que el francès seguirà jugant al Dinamo de Bucarest.

mini_FCBHandbol-FrigorificosMorrazo_207

Quant a David Barrufet, llegenda de la secció amb el ‘16’ retirat al Palau, deixarà el Club després de 37 anys, primer com a jugador, després com a empleat del departament jurídic i finalment com a mànager esportiu de l’handbol.

_GPF0190-min

Repassem els parlaments dels protagonistes de la jornada en el seu comiat del Palau Blaugrana, abans d’afrontar els darrers reptes de la Copa Sacyr ASOBAL i l’EHF Final4 de la Champions.

XAVI PASCUAL 

"Després de 12 anys m'agradaria agrair als tres presidents que he tingut i que m'han permès complir el somni de dirigir aquest equip. També vull agrair a tots els jugadors que he tingut. Hem construït un equip amb sentiments, no només guanyador de títols"

"També voldria dedicar aquesta lliga a una persona que l'estimem molt, que ens ha ajudat molt, és el Salvador Canals. I tampoc podríem haver experimentat l'èxit sense un staff extraordinari"

 

"Vull agrair també a la meva família, que ho són tot per a mi. Tinc dos germans, un de sang i l'altre com si ho fos. Gràcies, David Barrufet"

RAÚL ENTRERRÍOS

"És un dia espacial per molts motius. Vull començar perquè estem aquí per celebrar un nou títol de lliga i una temporada espectacular on l'equip ha estat increïble. Però seguirem treballant fins per aconseguir que aquesta temporada sigui més inoblidable"

"Durant 11 temporades, he gaudit del públic del Palau Blaugrana. He treballat de valent i m'he esforçat el màxim per acabar la meva carrera en aquest lloc tan meravellós. He pogut comprovar que el Barça és 'Més que un Club. He sentit molt afecte durant tots aquests anys i l'he intentat tornar amb tot el meu treball. També vull donar les gràcies a Pascual i als meus companys, que s'han convertit en amics i en família per a tota la vida. Us portaré sempre al cor" 

mini_FCBHandbol-FrigorificosMorrazo_204

SORHAINDO 

"Parlaré des del cor. Primer vull agrair a Pascual i a la gent que m'ha fet costat durant aquests 11 anys. He acabat en el millor club del món, on he trobat gent molt important. També vull agrair a la gent de club que està en l'ombra. També vull agrair l'afecte que he rebut durant tots aquests anys"

mini_FCBHandbol-FrigorificosMorrazo_194

DOLENEC 

"Em sento molt orgullós d'haver compartit quatre anys amb vosaltres. És un dia una mica trist, però també és un somni realitzat, jugar en aquest club. Gràcies a tots, a la meva família i als jugadors. Ara volem la Champions"

ALEX PASCUAL 

"Volia agrair a totes les persones i a tots els entrenadors que han estat; des d'infantils fins aquesta etapa. Ha sigut un somni fet realitat jugar amb companys que de petit veia des de la grada. Ara toca guanyar la Copa i la Champions"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut