Barça - Ángel Ximénez Puente Genil: Campions intractables de Lliga! (37-21)

Barça - Ángel Ximénez Puente Genil: Campions intractables de Lliga! (37-21)

Quan falten sis jornades per a la conclusió del torneig, els blaugranes han acumulat el triomf 28 en 28 partits i, per tant, han col·locat el 28è trofeu lliguer a les vitrines de la secció d'handbol

Apoteòsic! Campions de Lliga! El Barça ha aconseguit una nova victòria en la Lliga Sacyr ASOBAL i, d'aquesta manera, s'ha apoderat del títol lliguer. Un trofeu que ha tingut un color blaugrana des del principi. Perquè els de Xavi Pascual, de moment, han comptat tots els partits per triomf: 28 en 28 matxs. El confeti ha esclatat al Palau Blaugrana després d'un partit quasi impecable dels de Xavi Pascual davant l'Ángel Ximénez Puente Genil (37-21). 

Progressivament, la maquinària culer rutlla...

Els culers, sota la mirada del president del FC Barcelona, Joan Laporta, a la llotja s'han sobreposat a un inici poc efectiu. En els primers compassos d'aquesta jornada 30 ha costat que el públic del Palau Blaugrana cantés un gol. Una bona prova és que els de Xavi Pascual no han pogut celebrar cap diana fins al 5:22. Dolenec, des dels 7 metres, n'ha estat l'autor. A més, l'eslovè ha estat el màxim realitzador de la primera meitat i del partit. 

Un context poc insòlit, que els de Xavi Pascual, sempre esperonant els seus des de la banqueta, han virat progressivament. Dos contracops finalitzats brillantment per Dika Mem i Álex Pascual i un potent llançament de Pálmarsson han dinamitat el primer avantatge barcelonista (4-3). La defensa intensa i l'acreixement de l'efectivitat han fet que l'electrònic fos en tot moment blaugrana. Del 9:55 fins a la finalització del matx. 

La finalització de la primera meitat ha reflectit un clar i contundent 18-8. El Barça ha imprès ritme al contracop i no ha donat cap opció a l'elenc cordovès. Tampoc en la segona meitat. 

Els blaugranes, amb una aportació coral, han continuat mostrant ambició, com en tota la temporada. En conseqüència, amb llançaments imparables des  dels nou metres o amb contracops elèctrics, el Barça ha mantingut l'aplom en el marcador. Inclús ha augmentat les diferències amb el conjunt andalús, que no ha tingut més opció d'endinsar-se en el matx i lluitar per la victòria. Aturada en el 37-21 final.  

... i certifica una victòria de campionat

Així doncs, el Barça suma un nou títol de Lliga en les seves vitrines: 11 consecutius i 28 en tota la història de la secció. Aquesta victòria de campionat també permet als blaugranes seguir una jornada més imbatuts en la Lliga Sacyr ASOBAL. I ja són 28 triomfs en 28 partits. Un pas exitós i perfecte que ha alliberat el confeti al Palau Blaugrana, però que els culers intentaran seguir exhibint en el següent matx del torneig domèstic.

El dissabte 24 d'abril, a les 16.00 hores, el Barça estrenarà condició de campió a la pista del Blasgón y Bodegas Ceres Villa de Aranda. Que no s'aturi el ferm pas d'un constant i inexpugnable líder i campió de Lliga!

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 37
Ángel Ximénez Puente Genil, 21
 
Barça: Pérez de Vargas (-), Entrerríos (1), Janc (4), Dika Mem (2), Álex Pascual (4), Pálmarsson (1) i Fabregas (2) -set inicial- Möller (-), Petrus (-), Dolenec (6), Frade (4), Langaro (3), Makuc (4), Diocou (2), Sorhaindo (-) i N'Guessan (4)
Ángel Ximénez Puente Genil: De Hita (-), Márcio Da Silva (-), Cuenca (-), Melgar (1), Javier García (4), Da Silva Mollino (3) i Estepa (2) -set inicial- Ahmetasevic (-), Castro Alvarez (4), João (2), Padilla (2), Mitic (1), Díaz Mata (1), Poveda (1)
 
Parcials: 0-2; 4-3; 8-5, 11-6; 15-7; 18-8 // 22-13; 26-14; 30-15; 32-19; 35-20; 37-21
 
Àrbitres: Enric Escoda i Roland Sánchez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut