Fàbregas: “Volem mantenir el nivell en el partit de tornada”

Fàbregas: “Volem mantenir el nivell en el partit de tornada”

Tot i els 12 gols d’avantatge, el Barça vol repetir victòria contra l’Elverum per certificar de la millor manera l’accés als quarts de Champions

El Barça va aconseguir un avantatge de 12 gols en l’eliminatòria de vuitens de final de l’EHF Champions League en el partit d’anada contra l’Elverum (25-37), però afronten la tornada amb la ferma intenció de repetir victòria. Així ho van manifestar els protagonistes només acabar el primer partit del divendres.

Després de descansar el dissabte, els blaugranes han tornat a entrenar-se el diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per polir algunes coses de cara al duel de tornada del dilluns (18:45 hores), també al Palau Blaugrana. “Hem de corregir el llançament a porteria, clarament. Vam fallar 25 llançaments i són massa. Ajustarem un parell de detalls en l’entrenament del diumenge”, avançava Xavi Pascual en roda de premsa.

Per a Gonzalo Pérez de Vargas i Ludovic Fàbregas, dos dels protagonistes del primer partit, la tornada s’ha d’afrontar amb les mateixes ganes que l’anada. “Ens exigim molt; juguem al Palau i volem continuar guanyant i demostrant que estem en un bon moment”, deia el pivot blaugrana.

Les declaracions prèvies al partit de tornada:

Xavi Pascual

“Els 12 gols són un avantatge que ens dona tranquil·litat, però el dilluns no pensarem en això i intentarem tornar a guanyar. Ens agrada guanyar i prepararem el partit després d’un petit descans”.

“Va ser un partit de desgast i intentarem que aquells jugadors que van jugar menys ens donin més ritme en el partit de tornada perquè ens vénen molts partits molt seguits i hem d’intentar que tots els jugadors entrin en la rotació”.

“Hem de corregir el llançament a porteria. Vam fallar 25 llançaments i són massa. Ajustarem un parell de detalls en l’entrenament del diumenge”.

Gonzalo Pérez de Vargas

“Sense ànims de ser prepotents, sabem que si encarem el partit com ho vam fer en l’anada, amb la renda que tenim, no hem de tenir problemes”

Ludovic Fàbregas

“Volem mantenir el nivell en el partit de tornada, tornar a guanyar i classificar-nos per als quarts”.

“Tot i l’avantatge nosaltres ens exigim molt. Juguem al Palau i volem continuar guanyant i demostrant que estem en un bon moment. El que ens ve per davant és important, tant en Lliga com en Champions”.

Restriccions d'aparcament

A causa de la coincidència amb el partit de futbol al Camp Nou entre el Barça i el Real Valladolid (21 hores), els aficionats que assisteixin al partit d'handbol al Palau Blaugrana (18:45 hores) no podran estacionas els seus vehicles a les instal·lacions del Club. Al mateix temps, s'informa que els accessos per a vianants oberts per accedir al Palau Blaugrana seran els accessos 9 i 12.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut