Elverum - Barça: El públic gaudeix d'una incontestable victòria (25-37)

Elverum - Barça: El públic gaudeix d'una incontestable victòria (25-37)

Els 686 espectadors presents al Palau Blaugrana han pogut celebrar el triomf blaugrana en l'anada dels vuitens de Champions

Per fi, el Barça d'Handbol ha delectat el públic amb una victòria (25-37). En el retorn dels espectadors a les grades, els de Xavi Pascual, amb una actitud coral enèrgica, han dominat de principi a fi en l'anada dels vuitens de l'EHF Champions League. D'aquesta manera, davant l’Elverum Handball, els culers han donat continuïtat a la seva imbatibilitat a Europa: 15 triomfs en 15 partits. 

No deixen espai al rival

Tarda d'ovacions al Palau Blaugrana. La sonoritat de les grades culers per la sortida dels jugadors de Xavi Pascual ha precedit els aplaudiments pel joc blaugrana. Una aturada magistral de Gonzálo Pérez de Vargas, preludi de la seva extraordinària actuació, ha obert l'alegria de l'afició barcelonista. Més engrescada quan el Barça ha dibuixat un primer parcial de 0-4. Una superioritat que s'ha sostingut i, fins i tot, ha acrescut. 

DSC_3121-min
Les grades del Palau Blaugrana, que feia 398 dies que no tenia públic, han comptat amb la presència de 686 espectadors

La defensa barcelonista, intensa, concentrada i escudada per un inspirat 1, ha dinamitat els contracops i l'augment de les distàncies en l'electrònic. Ara bé, no solament la rereguarda barcelonista ha brillat. Els atacs del Barça han desembocat en gol rere gol. Mem, amb les seves canonades, Aleix Gómez, des dels 7 metres, Cindric i Alex Pascual han sobresortit en la coralitat blaugrana amb quatre dianes cadascun, i han contribuït al clar 12-19 del descans. 

Una diferència que bé podria haver sigut més. Però ben entrada la primera meitat, el conjunt noruec ha estat capaç de reduir els avantatges culers. Perquè quan el Barça havia posat terra per mig, amb un incontestable 1-10, l'Elverum i el seu porter han reaccionat. Una oposició que els de Xavi Pascual s'han encarregat de contenir, i no han vist perillar el triomf. 

Segellen la victòria 

Els blaugranes, exhibint coralitat, no s'han relaxat i, per tant, el guió del matx no ha sofert grans canvis. Pérez de Vargas ha seguit aturant, la defensa robant pilotes i l'atac marcant. Si bé és cert que l'elenc nòrdic ha augmentat les seves prestacions i ha intentat fer trontollar la sòlida rereguarda barcelonista amb un atac de set, el Barça ha controlat en tot moment el joc i el signe del matx. Fins i tot, ha construït la màxima renda del partit: 14 gols. L'incontestable triomf blaugrana s'ha aturat en el 25-37 final. 

Ara, quasi sense temps a assaborir aquest triomf a Europa amb públic, espera la tornada d'aquests vuitens de final. Aquest dilluns 5 d'abril (18.45 hores), també al Palau Blaugrana tindrà lloc el següent capítol d'aquesta eliminatòria de l'EHF Champions League. Un torneig europeu que ha allargat la imbatibilitat dels de Xavi Pascual, que sumen 15 matxs sense perdre. Que segueixi el pas gloriós a Europa! 

FITXA DEL PARTIT 

Elverum, 25
Barça, 37

Elverum: Fries (-), Blonz (6), Fingren (-), Grøndahl (-), Mathe (2), Hedberg (3) i Langaas (1) -set inicial- Imsgard (-), Solstad (6), Abalo (2), Pujol (1), Sørensen (-), Pettersen (4), Larsen (-), Fingren (-)
Barça: Pérez de Vargas (1), Janc (4), Petrus (1), Dika Mem (7), Alex Pascual (3), Pálmarsson (2) i Ludovic Fabregas (4) -set inicial- Möller (-), Dolenec (3), Sorhaindo (-), Cindric (4), N'Guessan (4), Entrerríos (-), Frade (1), Aleix Gómez (3), Makuc (-)

Parcials: 0-4; 1-8; 2-12; 5-11; 9-17; 12-19 // 15-23; 17-25; 19-26; 22-31; 23-36; 25-37

Àrbitres: Fabian Baumgart i Sascha Wild

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut