Final d’etapa per a Cédric Sorhaindo

Final d’etapa per a Cédric Sorhaindo

El pivot francès acaba contracte el proper 30 de juny, posarà el punt final a una magnífica trajectòria d’onze temporada com a culer i jugarà al Dinamo Bucharest

Cédric Sorhaindo jugarà a partir de la propera temporada al Dinamo Bucharest, tal com ha anunciat el club romanès aquest dilluns. El pivot francès, que acabarà contracte amb el Barça el proper 30 de juny, posarà punt final d’aquesta manera a una magnífica etapa d’onze temporades vestint la samarreta blaugrana.

El ‘10’ blaugrana, segon capità de l’equip aquesta temporada, va renovar el seu contracte per un curs més l’estiu passat després de l’aturada prematura de les competicions per la Covid-19. D’aquesta manera, Sorhaindo compleix la seva onzena temporada vestit de blaugrana i abans d’acabar el curs farà 37 anys.

53 títols i molta història

Cédric Sorhaindo -Tchouf per als seus companys- va arribar al Barça l’estiu del 2010 procedent del Toulouse després d’haver fet carrera al Paris Handball. Curiosament va compartir presentació al Palau Blaugrana amb Raúl Entrerríos, que esdevindria una peça clau en la seva etapa culer. Arribava a Barcelona amb 26 anys acabats de fer, i a Catalunya va acabar de madurar, tant dins com fora de la pista.

Sempre amb un somriure a la cara, Sorhaindo era cada vegada més una referència dins de la pista, i també ho anava sent dins del vestidor fins a convertir-se en un dels líders del grup. Després d’onze temporades el palmarès blaugrana de Tchouf suposa una pàgina més en la història de la secció. I és que el francès ha guanyat, de moment, 53 títols amb el Barça. Un palmarès que inclou dues Champions, 10 Lligues Asobal, 8 Copes del Rei, 9 Copes Asobal, 5 Super Globes, 9 Supercopes d’Espanya i 10 Supercopes de Catalunya.

Amb tres mesos de competició encara per davant, Sorhaindo vol acabar d’arrodonir un històric pas d’onze anys pel Barça. Molta feina per fer, molt per guanyar i moltes coses encara per viure.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut