Doble compromís a domicili

Doble compromís a domicili

El Barça afronta la setmana prèvia a la Copa del Rei amb dos partits a Celje i Nava de la Asunción; dos desplaçaments en un sol viatge

El Barça tancarà aquesta setmana un mes de febrer de bojos amb dos partits consecutius a domicili. El conjunt de Xavi Pascual visitarà les pistes del Celje Pivovarna Lasko, en la jornada 13 de l'EHF Champions League, i del Viveros Herol BM Nava, en la jornada 22 de la Lliga Sacyr ASOBAL. Els partits es disputaran el dimecres (20:45 hores) i el divendres (20:00 hores) respectivament, i donaran per finalitzat un mes de febrer en el qual el Barça haurà disputat un total de 9 partits en 23 dies.

Els partits a Celje i Nava donaran pas a la setmana de la Copa del Rei, que es disputarà entre el 5 i el 7 de març a Madrid. Abans, però, el Barça tancarà la fase de grups de la Champions el dimecres al Palau Blaugrana contra l’HC Motor. La competició del KO arrencarà el divendres amb els quarts de final, en els quals el Barça s'enfrontarà al Logroño La Rioja.

Xavi Pascual anuncia rotacions

Davant la càrrega de partits i l’estat físic d’alguns jugadors, Xavi Pascual ja va avançar el diumenge, després de guanyar al Logroño La Rioja (36-27), que faria rotacions en els partits d’aquesta setmana. “Donarem descans a tres o quatre jugadors; no tenim més remei per recuperar una mica el to”, explicava el tècnic. A més, afegia que “tenim la sort de tenir una plantilla àmplia i que els jugadors del filial ens ajuden”.

L’equip ha tingut el dilluns lliure després de l’última victòria en Lliga, i aquest dimarts tornarà als entrenaments per iniciar la setmana. Els blaugranes viatjaran el mateix dimecres a Celje (Eslovènia), on jugaran a les 20:45 hores. El dijous, sense passar per Barcelona, l’equip viatjarà a Madrid i des d’allà es desplaçarà a Segovia. La setmana acabarà amb el partit a la pista del Viveros Herol BM Nava, i en acabar el matx els culers tornaran a casa per carretera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut