Barça – Logroño La Rioja: El líder continua imbatible (36-27)

Els culers guanyen amb autoritat al Palau i segueixen invictes al capdavant de la classificació

Setè partit del Barça en aquest mes de febrer i una nova victòria per als de Xavi Pascual. Els culers han superat amb claredat al Logroño La Rioja (36-27) i es mantenen com a líders invictes de la Lliga Sacyr ASOBAL. El conjunt visitant, que serà el rival blaugrana en dues setmanes en els quarts de final de la Copa del Rei a Madrid, no ha pogut amb la piconadora barcelonista, que ha dominat el partit des de l'inici.

El Barça no es deixa sorprendre

Tot i que els primers compassos el marcador ha estat liderat per part visitant (1-2), un bon parcial de 9-2 per als culers, amb gols de Cindric, Pascual i Dika, ha obert una escletxa que ja seria insalvable. Els gols locals han seguit caient amb uns bons minuts d'Aleix en atac, i a més, Gonzalo ha estat molt segur al darrere per marxar al descans amb només 11 gols encaixats i un contundent +9 al marcador (20-11).

Ja a la segona meitat, un gol inicial Fabregas ha situat al Barça amb un avantatge de 10 gols, la màxima del partit, i tot i l'intent de reacció de Logroño (s'han arribat a posar a sis amb un 26-20), el Barça ha sabut mantenir el resultat sense problemes majors.

Als darrers compassos de joc, els barcelonistes han mantingut en tot moment la diferència de 8/9 gols al marcador i el matx ha arribat als darrers minuts amb el duel sentenciat. Finalment, victòria per 36-27 del Barça que continua líder invicte a la Lliga.

Barça, 36
Logroño La Rioja, 27

Barça: Pérez de Vargas (-), Blaz Janc (1), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (6), Àlex Pascual (3), Langaro (-), Fabregas (5) -set inicial-. Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Dolenec (2), Ariño (-), Aleix Gómez (5), Cindric (6), Makuc (4), Møller (-), Frade (2).
Logroño La Rioja: Jorge Pérez (-), Mario Dorado (2), Agustín Casado (10), Antonio Serradilla (-), Tomás Moreira (3), Eduardo Ortíz (-), David Cadarso (2) -set inicial-. Miguel Sánchez-Migallón (2), Delcio Ricardo Moreno (1), Ernesto Goñi (-), Rangel Luan (-), Domen Sikosek (3), Eduardo Cardarso (3), Rudolph Hackbarth (1).
Parcials: 1-2 / 5-3 / 9-4 / 10-6 / 15-9 / 20-11 / descans / 24-14 / 25-16 / 26-19 / 30-23 / 33-25 / 36-27
Àrbitres: Sebastián Fernández Molina i Alberto Murillo Castro