Torna l’activitat a la Ciutat Esportiva
Ofert per

Torna l’activitat a la Ciutat Esportiva

Luka Cindric ha tornat del Mundial amb una lesió a l’adductor de la cama dreta i s’ha unit al treball de Cédric Sorhaindo i Aron Pálmarsson

A l’espera del retorn del gruix d’internacionals que han disputat o estan disputant el Mundial d’Egipte, l’activitat va tornant a poc a poc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Cédric Sorhaindo va ser el primer jugador a arrencar els entrenaments individuals del 2021, i Aron Pálmarsson s’hi va afegir per completar la recuperació de la lesió al genoll esquerre que li va impedir disputar el Mundial amb Islàndia.

A ells dos s’hi ha afegit Luka Cindric, que va deixar abans d’hora la concentració de Croàcia a Egipte. El central té una lesió a l’adductor de la cama dreta, i l’evolució marcarà la disponibilitat per al retorn del Barça a la competició. Els culers reprendran els partits la setmana vinent, amb la recuperació del partit ajornat en el seu dia a la pista del Telekom Veszprém (dijous 4, 20:45 hores).

En els propers dies s’aniran incorporant els jugadors ja eliminats del Mundial, a més de Thiagus Petrus. Els internacionals per Eslovènia, Brasil i Portugal tornaran a Barcelona per treballar sota les ordres de Xavi Pascual. Mentrestant, vuit blaugranes arrenquen aquest dimecres els quarts de final del Mundial amb les seleccions d’Espanya (Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix), França (Mem, N’Guessan i Fàbregas) i Dinamarca (Möller), respectivament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut