Vuit culers avancen a quarts de final

Vuit culers avancen a quarts de final

El Mundial arriba aquest dimecres a la fase d’eliminatòries: Espanya s’enfrontarà a Noruega, França a Hongria i Dinamarca a Egipte

Aquest dimarts va concloure la Main Round del Mundial d’handbol que s’està disputant a Egipte, i la competició ha entrat en la darrera fase d’eliminatòries. Amb les vuit seleccions confirmades que han accedit als quarts de final, el Mundial manté una àmplia representació blaugrana, amb vuit jugadors del Barça amb opcions de títol.

Espanya, França i Dinamarca ja estaven classificats matemàticament per a quarts des de la jornada anterior, però faltava conèixer els encreuaments en funció dels últims resultats. La selecció espanyola, amb Pérez de Vargas com a MVP (17 aturades) i un Aleix Gómez molt encertat (7 gols), va superar Hongria (36-28), va passar com a primera de grup i es creuarà als quarts amb Noruega. Aquest resultat va fer que el rival de França sigui Hongria. Els bleus també van ser primers del seu grup gràcies al ple de victòries amb protagonisme de Fàbregas, Mem i N’Guessan, i en l’última jornada van superar a Portugal (23-32).

L’última selecció culer en conèixer el seu rival a quarts va ser la Dinamarca de Kevin Möller, que va guanyar Croàcia i es creuarà als quarts amb el combinat amfitrió, Egipte. L’últim quart de final enfrontarà a les seleccions de Suècia i Qatar, dirigida per l’exentrenador blaugrana Valero Rivera. Els quatre quarts de final es disputaran aquest dimecres, i els equips classificats disputaran les semifinals el divendres.

Els quarts de final del Mundial d’Egipte:

· Dinamarca – Egipte (17:30 hores). Kevin Möller.

· Espanya – Noruega (20:30 hores). Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño i Aleix Gómez.

· França – Hongria (20:30 hores). Dika Mem, Timothey N'Guessan i Ludovic Fàbregas.

· Suècia – Qatar (20:30 hores).

*FOTO: IHF

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut