Thiagus Petrus, positiu per Covid-19
Ofert per

Thiagus Petrus, positiu per Covid-19

El jugador blaugrana, que es troba bé de salut i aïllat de la resta de companys, no podrà iniciar el Mundial amb la selecció de Brasil després de donar positiu en les proves realitzades a Portugal, abans de viatjar a Egipte

El jugador del Barça Thiagus Petrus no podrà arrencar el Mundial d’handbol, que es disputa a Egipte a partir d’aquest dimecres. El defensor brasiler va donar positiu per Covid-19 en la darrera prova realitzada a Portugal en la concentració de la selecció del Brasil, i no podrà viatjar a Egipte. El jugador es troba bé de salut, està aïllat i en els propers dies tornarà a passar proves. Petrus és baixa d’última hora amb el combinat carioca, enquadrat en el grup B juntament amb Espanya, Tunísia i Polònia. El combinat brasiler viatjarà aquest dimecres a Egipte, amb el també blaugrana Haniel Langaro en l'expedició, mentre que Petrus es quedarà a Portugal complint amb la quarantena marcada per les autoritats sanitàries.

En clau Barça, la baixa de Thiagus Petrus se suma a la d’Aron Pálmarsson, que no podrà disputar la cita de seleccions amb Islàndia a causa d’una lesió al genoll esquerre. La representació blaugrana en el Mundial queda finalment en 14 jugadors, repartits en set seleccions diferents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut