Pálmarsson no jugarà el Mundial per lesió
Ofert per

Pálmarsson no jugarà el Mundial per lesió

La federació islandesa ha comunicat que el central blaugrana no podrà disputar la cita d’Egipte (13-31 de gener) a causa de la lesió de genoll que arrossega des d’abans de la Final4

La federació islandesa d’handbol (HSI) ha anunciat que el seu capità, el blaugrana Aron Pálmarsson, no podrà disputar el Mundial d’Egipte 2021, que tindrà lloc entre els propers 13 i 31 de gener. El central islandès es perdrà la cita de seleccions a causa d’una lesió inflamatòria del tendó rotulià del genoll esquerre que es va fer el 19 de desembre en el partit de Lliga a la pista del Bidasoa Irún.

El ‘34’ blaugrana va ser dubte fins a última hora per a la VELUX EHF Final4 del 28 i 29 de desembre, però finalment va poder disputar tant les semifinals com la final al Lanxess Arena de Colònia. Pálmarsson va acudir a la cita amb la selecció islandesa, però després de ser explorat pels doctors de la selecció va quedar descartada la seva participació. El jugador farà el procés de recuperació durant el mes de gener per intentar estar a disposició de Xavi Pascual en el retorn de les competicions de clubs el mes de febrer.

Partits previs al Mundial

El Barça tindrà una àmplia representació en el Mundial en diverses seleccions, però abans que arrenqui la cita d’Egipte les seleccions tindran compromisos de classificació per a l’Europeu del 2022. Combinats com França (amb Fàbregas, Mem i N’Guessan), Eslovènia (amb Dolenec, Janc i Makuc) o Portugal (amb Frade), tenen agendats partits internacionals abans del Mundial. A més, la selecció espanyola (Entrerríos, Pérez de Vargas, Ariño i Aleix) disputa un doble compromís contra Croàcia (Cindric) els dies 5 i 9 de gener en el marc de la EHF Euro Cup, ja que tots dos combinats ja estan classificats per a l’Europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut