Barça - HC PPD Zagreb: L'acció torna al Palau amb la Champions

Barça - HC PPD Zagreb: L'acció torna al Palau amb la Champions

(20:45 hores, Esport3/DAZN) Els blaugranes reben al conjunt croat, que estrena nou entrenador (Vlado Sola), amb l'objectiu de mantenir la imbatibilitat europea

El Barça rep aquest dimecres (20:45 hores) la visita de l’HC PPD Zagreb al Palau Blaugrana en la quarta jornada de la fase de grups de la EHF Champions League. Els blaugranes, que encapçalen la classificació del grup B amb els sis punts possibles (igualats amb el Veszprém i l’Aalborg), buscaran mantenir la imbatibilitat davant d’un Zagreb que arriba a Barcelona amb nou inquilí a la banqueta. I és que fa uns dies el conjunt croat va cessar Igor Vori (exjugador blaugrana) i el seu lloc l’ha ocupat Vlado Sola.

En el conjunt blaugrana Xavi Pascual té la baixa d’última hora de Casper Mortensen, positiu per Covid-19. Amb la resta de l’equip amb resultats negatius i disponibles per al partit, el tècnic blaugrana ha deixat fora de la llista de 16 convocats a Raúl Entrerríos, Timothey N'Guessan i Mamadou Diocou, que descansaran aquesta setmana.

El Zagreb arribarà al Palau Blaugrana amb el caseller de punts sense estrenar, després de tres derrotes en l’inici de la fase de grups, però sense pressió. Així ho destacaven Xavi Pascual i Luka Cindric en la prèvia del partit. A més, també van afirmat que el canvi d’entrenador afegeix un punt d’incertesa al joc que plantejarà l’equip rival, tot i que van coincidir en que el Barça ha de centrar-se en el seu plantejament.

Els culers buscaran el quart triomf europeu al Palau, després de disputar els dos darrers partits de Lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’acció torna al Palau Blaugrana de la mà de la Lliga de Campions amb un Barça en plena forma després de les victòries contra el Motor Zaporozhye, el Celje Pivovarna Lasko i l’HBC Nantes.

El partit, que començarà a les 20:45 hores, es podrà seguir en directe per Esport3 i a la plataforma DAZN.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut