Xavi Pascual: “El partit ens exigirà molta paciència”

Xavi Pascual: “El partit ens exigirà molta paciència”

El tècnic blaugrana creu que el PPD Zagreb, que estrenarà entrenador en la seva visita al Palau Blaugrana, buscarà atacs llargs per alentir el ritme de partit

El Barça ha completat aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit d’aquest dimecres (20:45 hores) contra el PPD Zagreb. Els blaugranes rebran al conjunt croat al Palau Blaugrana en la quarta jornada de la Lliga de Campions amb el clar objectiu de mantenir la imbatibilitat en la fase de grups.

Xavi Pascual ha dirigit l’última sessió preparatoria, i en acabar ha atès a Barça TV juntament amb Luka Cindric. El tècnic blaugrana ha valorat el moment de l’equip, i també el fet que el Zagreb hagi canviat d’entrenador just abans de visitar el Palau. Per aquest motiu creu que és un rival imprevisible, tot i que té clar que el Zagreb buscarà atacs llargs per alentir el ritme de partit: “Haurem de tenir molta paciència”, afegia el tècnic.

Luka Cindric també ha atès els micròfons de Barça TV en acabar l’entrenament, i s’ha expressat en la mateixa línia que Xavi Pascual. Per al central croat el rival “necessitarà temps per adaptar-se i jugar millor”, però afegeix que “vindran sense cap pressió”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Independentment del que faci la resta, el que hem de fer és controlar la nostra feina. Hem d’estar centrats en el que hem de fer, i hem vist els vídeos. No sabem si mantindran el mateix estil, però tindrem el màxim respecte”.

“No em preocupa el que pugui fer el Zagreb, i més després d’un canvi d’entrenador. Coneixem bé els jugadors que tenen, alguns d’ells molt joves, i hem de centrar-nos en el que hem de fer nosaltres”.

“El partit ens exigirà molta paciència perquè els seus atacs són molt llargs, elaboren molt les accions d’atac i això a nosaltres no ens agrada. Això farà que sigui més important que mai defensar bé perquè hi haurà menys possessions. És important que el nostre sistema defensiu estigui al màxim nivell i que puguem córrer sense rifar cap pilota”.

“Veurem quina és la convocatòria, ho hem de decidir perquè estem pendents que no hi hagi cap sorpresa”.

Declaracions de Luka Cindric:

“Tenen un nou entrenador però no poden fer gaires canvis per aquest partit perquè no tenen temps. Ens hem de centrar en el nostre joc, és un partit important i hem de millorar el nostre joc, com sempre”.

“Són un equip jove, i els resultats no fan justícia a la seva qualitat. Són un bon equip, durs en defensa, i necessiten temps per adaptar-se i jugar millor”.

“Cada partit és important, i en l’inici de temporada hem estat jugant bé, tot i que penso que sempre podem jugar millor. És un bon partit per trobar noves opcions en defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut