La Lliga comença amb Derbi

La Lliga comença amb Derbi

El debut del Barça B d’handbol es podrà seguir per Barça TV i Barça TV+

Arrenca la División de Honor Plata i ho fa amb un dels partits més esperats de la categoria, el Derbi entre el Barça B i l’handbol Bordils. El partit tindrà lloc diumenge a les 12.30 h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb les càmeres, en directe, de Barça TV i Barça TV+.

Els joves de Roi Sánchez

El Barça B manté part de l’equip de la temporada passada. Roi Sánchez segueix al capdavant de la direcció de l’equip amb Luis Alfonso Silva com ajudant.

Albert Pujol, Alejandro Barbeito, David Roca, Diego Cadelo, Nil Orts i Robert Rosell continuen de la pasada temporada. Els joves Roberto Domenech, Oriol Zarzuela, Artur Parera i Aranu Fernández pugen de l’equip Juvenil.

El porter Jordi González, de l’H.Bordils, Juan Palomino de l’Antequera i Lluis Montserrat d’Eivissa, són les tres noves incorporacions de l’equip.

Dos joves com Mamadou Diocou i Àlex Pascual estan amb dinàmica del primer equip i tres jugadors del Juvenil: Reguart, Cenic i Soler, estaran amb dinàmiques del segon equip.

La nova División de Honor Plata

La segona categoria de l’handbol estatal ha canviat de format. Ara els 20 equips participants es divideixen en dos grups de 10 equips. El Barça B està enquadrat en el Grup A. A la primera fase jugaran contra els rivals del seu grup i els 5 primers classificats s’emparellaran, en un nou grup, amb els cinc primers classificats de l’altre grup per lluitar per les places d’ascens.

Els 5 segons classificats s’emparellaran, en un nou grup, amb els cinc primers classificats de l’altre grup per dirimir les places del descens. Tant en el grup d’ascens com en el de descens, s’arrossegaran els resultats dels rivals del grup A/B.

Els rivals dels blaugranes en aquest grup A seran: H.Bordils. UE Sarrià, Sant Martí Adrianenc, SD Teucro, UBU San Pablo Burgos, Balonmán Lalín, Horneo Sporting Alicante, HC Eivissa i Acanor Novas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut