Canvis en la llista per viatjar a Guadalajara

Canvis en la llista per viatjar a Guadalajara

N’Guessan i Alex continuen de baixa, mentre que Sorhaindo i Diocou tornen a la convocatòria en el lloc de Cindric i Aleix Gómez; el partit de la sisena jornada de Lliga es jugarà el dissabte a les 19:30 hores

Sense poder assaborir la primera victòria europea al Palau (42-28 contra el Celje), el Barça ha tornat a entrenar-se aquest divendres abans de viatjar a Guadalajara per afrontar la sisena jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL. Els blaugranes s’enfronten aquest dissabte (19:30 hores, LaLigaSportsTV) al Quabit Guadalajara amb algunes novetats en la convocatòria de Xavi Pascual.

El tècnic continua sense poder disposar de Timothey N’Guessan i Alex Pascual, encara de baixa, però tornen a la llista Cédric Sorhaindo i Mamadou Diocou, que van quedar fora de la llista per al partit de Champions contra el Celje. En aquesta ocasió els jugadors que entren en la rotació són Luka Cindric i Aleix Gómez.

El Barça defensarà el liderat de la Lliga Sacyr ASOBAL al pavelló David Santamaría. Els culers han sumat els sis punts possibles fins al moment, igual que el Bidasoa Irún, el Fraikin Granollers i l’Abanca Ademar León. La diferència de gols (+46) situa el Barça al capdavant de la classificació abans que arrenqui la jornada 6. El seu rival, el Guadalajara de Mariano Ortega, suma només una victòria en tres partits, la que va sumar a la pista del Bada Huesca en la primera jornada (22-23).

Dolenec: "Haurem de sortir concentrats i motivats"

En acabar l’entrenament, Jure Dolenec ha atès a Barça TV per valorar el regust de la victòria d’unes hores abans en competició europea i per parlar del moment de l’equip abans de disputar una nova jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL. Repassem les declaracions del lateral eslovè del Barça:

"Sempre et sents bé després d'una victòria a la Champions; hem començat bé. Però ara toca partit de Lliga, que també cal guanyar. Tenim molta motivació per a seguir treballant i seguir jugant. Volem gaudir del nostre joc i anar partit a partit".

"En la preparació del partit, hem vist que el Guadalajara ha sofert canvis. Té jugadors nous. Haurem de sortir concentrats i motivats. L'objectiu és aconseguir els dos punts".

"Em sento bé físicament, he entrenat moltíssim".

"Les noves incorporacions estan demostrant al camp que saben jugar. Són jugadors joves que tenen molt potencial. Personalment, m'ha vingut bé que vinguin dos eslovens més al Barça. Quan jugues lluny del teu país, gaudeixes quan hi ha compatriotes. A ells també els ajuda que hi hagi un eslovè. Els ajudaré. Espero que es quedin durant molt de temps al Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut