FC Barcelona – Celje Pivovarna Lasko: Estrena contundent al Palau (42-28)

El Barça d’handbol torna a sumar un triomf en competicions europees al Palau Blaugrana 208 dies després

Dos de dos per al Barça d’handbol a Europa. El conjunt de Xavi Pascual s’ha imposat per 42-28 al Celje Pivovarna Lasko en l’estrena del Palau Blaugrana a la Lliga de Campions. La victòria, gestada durant la primera meitat, és la primera a casa en competicions europees en 208 dies, i suposa també la 35a consecutiva al Palau en el que és una ratxa històrica a la Champions.

Bon inici culer

Ha començat fort el Barça en el seu retorn al Palau a Europa. Ràpidament s’ha situat amb un 7-2 al marcador que ha forçat el primer temps mort visitant. A cop de ràpids contraatacs, el Barça es plantava al minut 10 havent marcat un total de 9 gols. Funcionava l’arsenal ofensiu, en un dia en què sota pals la finor era un pèl menor de l’habitual.

En tot cas, el Barça s’ha plantat a la mitja part amb el seu màxim avantatge en el marcador: +7 (21-14).

Contracops letals

A la represa el Barça ràpidament s’ha plantat en els deu gols de diferència gràcies a diversos contracops consecutius, finalitzats respectivament per Ariño, Fàbregas i Aleix Gómez. De fet, entre els dos extrems drets, Aleix Gómez i Blaz Janc, els culers han sumat un total de 13 gols, letals per al conjunt visitant.

Amb la victòria a la butxaca, Xavi Pascual ha donat minuts a pista a tots els jugadors convocats. La propera cita culer, aquest dissabte a Guadalajara (19.30 hores).

LA FITXA

FC Barcelona, 42
Celje Pivovarna Lasko, 28

FC Barcelona: Möller, Ariño (3), Janc (7), Mem (5), Cindric (3), Palmarsson (2), Fabregas (4) -set inicial-, Aleix Gómez (6), Mortensen (5), Dolenec (2), Entrerríos, Pérez de Vargas, Makuc (1), Langaro (3), Frade (1)

Celje Pivovarna Lasko: Ivic, Sarac (5), Poteko, Kodrin (1), Mlakar (1), Leban (4), Novak (7) –set inicial-, Cvetko (3), Mazej (1), Dragasevic, Marguc (2), Vujovic, Horzen, Grebenc, Kljun (2), Nacinovic (2)

Parcials: 5-2, 9-3, 12-7, 13-11, 17-13, 21-14 (mitja part), 25-18, 29-18, 32-21, 35-24, 39-26, 42-28 (final)

Àrbitres: Kursad Erdogan i Ibrahim Özdeniz