Bartomeu felicita el Barça d’handbol

Bartomeu felicita el Barça d’handbol

El president del Club, juntament amb el directiu responsable, Jordi Argemí, ha compartit una videotrucada amb l’equip per reconèixer la feina feta durant la temporada, amb un record unánime per a Salvador Canals

El dilluns es confirmava la notícia de la suspensió, abans d’hora, de la Lliga Sacyr ASOBAL 19/20 i l’atorgament del títol al Barça com a líder destacat de la competició. Tot i no poder certificar-ho a la pista, l’equip va rebre el reconeixement a una temporada de regularitat màxima, i aquest dimecres han rebut la felicitació de Josep Maria Bartomeu. El president, juntament amb el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, ha fet una videotrucada amb tot l’equip i l’staff tècnic, a més de David Barrufet (mànager de la secció) i Albert Soler (director d’Esports Professionals).

Bartomeu ha volgut felicitar l’equip, no només pel títol de Lliga, sinó per tota la temporada: “Us heu esforçat, heu guanyat, heu demostrat que sou els millors, i tot i que quedin partits per jugar el triomf és molt merescut”. Al mateix temps, ha lamentat que les competicions hagin hagut d’acabar sobtadament i ha agraït l’aportació de tots els jugadors, en especial aquells que no seguiran la propera temporada a l’equip.

Jordi Argemí, per la seva banda, ha destacat el nivell de joc i d’autoexigència de l’equip: “Ho esteu fent tan bé que la gent dona per fet que guanyareu”. El tècnic, Xavi Pascual, el capità, Víctor Tomàs, i el mànager esportiu, David Barrufet, han remarcat la feina feta tota la temporada. Tots els presents han volgut tenir un record unànime cap a Salvador Canals, que ens va deixar el passat divendres. El títol de Lliga ha anat dedicat a qui fou delegat de l’equip i més tard membre de la Comissió Esportiva.

Una videotrucada emotiva i d’agraïments creuats per donar per finalitzada una temporada de regust agredolç, en què s’han guanyat els sis títols possibles i que queda posposada, si és possible, fins a la Final Four de la Lliga de Campions, prevista per al 28 i 29 de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut